Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Нажимаю подтвердить и меня сразу в личный кабинет кидает, что делать дальше для подтверждения?
-
Здравствуйте, недавно пришло приглашение на биметрию с датой и временем и его нужно подтвердить в личном кабинете vfsglobal, после того как зашёл в личный кабинет что делать дальше?? Подскажите пожалуйста
-
Взгалі десь бачив статистику відсотків сдачі в drive test Ontario, можна обрати там де високий бал, з’їздити в церкву поставити свічку і їхати сдавати )
-
Тут все від ситуації залежить , і як її припіднести )
-
Частково вірно. Tailgating - навпаки треба знижувати швидкість. Якщо хтось попереду їде повільно - треба впевнитись що його можна безпечно обігнати. Інакше тре їхати за ним
-
Краще сдавати в якомусь маленькому місті де три вулиці і хай вей не загружений . Почитай ще правила пдр Канади щоб знати всі фішки . При зміні полоси руху , при обгоні , при виїзді на хай вей , при проїзді на перекрестку з пішохідним переходом . Зупинка на знак стоп без лінії та без краю тротуару . Дистанція від тз що попереду ( щоб ти добре бачив його колеса) Ти навіть повинен думати за водія який їде спереду та ззаду . Якщо попереду їде повільно ти повинен його випередити , якщо задній тебе піджимає ти повинен відірватись від нього на безпечну відстань . Там дуже і дуже багато цікавої інфи .
-
Саме так. Саме цю ідею я намагаюся донести до @G09or
-
Я сам маю здавати на наступному тиждні але буду наймати інструктора , краще дам 50$ чим потім заплачу 100$ за ще одну спробу , за витрачені кошти за найм авто, паливо, та шкода найголовнішого часу та нервів :)
-
Заплати 50 долларів за інструктора він розповість всі фішки . Але все залежить від екзаменатора , від його настроя . Якщо він захоче завалити він завалить якщо ні то ні:)
-
Інструктор вчить не їздити, а саме здавати екзамен. Тож інструктор - вкрай корисні інвестиції
-
Друзі, чи є тут ландшафтники/ садівники / дизайнери ландшафту ? Маю пару запитань в пп Дякуууююю 🤗
-
Так здавав мій друг
-
Ок , дякую)
-
Щоб вивчити його
-
Я мав наувазі просто за ними по маршруту проїдся
-
Машина є , просто я не проходив ці треніровочні курси з індивідуальним інспектором , а здавати вже після завтра
-
І тобі буде легше
-
Ще можеш взяти інструктора він тобі роскаже про подйобочки
-
В день екзамену у них є маршрут і виїждай за ними по маршруту
-
Візьми машину
22 Jan 2023, 02:47
7532/119099
23 minutes ago