Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Шукаю ріелторів ! Потрібно кімнату квартиру на 1-2 особи . Буду вдячний за любу інформацію .
-
Вітаю! Пропоную послуги он-лайн логопеда-дефектолога для діток білінгов(що ростуть у багатомовній середі) 😜 Заняття спрямовані на: ✅Корекцію звуковимови у дітей; ✅Формування у дітей мовленнєвої діяльності та культури усного мовлення; ✅ Розвиток фонематичного слуху, мовленнєвого дихання; ✅Виявлення дітей із загальним недорозвиненням мови, фонетико-фонематичним порушенням мови. ✅ Корекція порушень складової структури слова. ✅Розвиток звукового аналізу та синтезу у дітей з мовленнєвими порушеннями. 🔈Мова заняття-українська/російська. 🕑Заняття 35-45 хв,залежно від особливостей дитини. Графік занять складається індивідуально, щоб час для вас і дитини був комфортний. За будь яких питань звертайтесь в особисті повідомлення 😉
-
Привіт😊 Друзі, хтось літав в Україну з пересадкою в Рейк Явік? Там потрібна транзитна віза якщо я там буду знаходитися 10 годин?
-
Підскажіть будь ласка, щоб перевірити зір, що потрібно зробити. Хелс карта вже є.
-
Добрый вечер.. если у нас есть канадская виза.. Германия продлит наше пребывание