Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер.. если у нас есть канадская виза.. Германия продлит наше пребывание
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
МК для акторів або людей які хочуть спробувати. Українською! В цю суботу 29го! Від актора, продюсера, сценариста Alex Kotsyk
-
send.monobank.ua/jar/7vu3D45Ya1?fbclid=PAAaYlxb08X6D5EdRIQa_9Hk3GPwK108Ps3j5jX2EtwLnusbhuPPdDOYnIuAM Гайзи , потрібна ваша допомога у зборі 🥹 Дівчинка яку я знаю особисто , разом волонтериои Великий збір, залишилось ще близько 40000 Буду вдячна, якщо хтось із вас відгукнеться
-
REMOTE JOB OFFER Requirements: - Only Mac OS users - Full time - High internet speed - Mac OS / Troubleshooting - Ticketing systems (preferred) - Flexible schedule - Asset management (preferred) Please download PDF Link: [ we.tl/t-UYRCpMXuTd ] (if, its not work try with Vpn). All contacts, phones, email, zoom, our offices, you can find all that through the link. We pay every week, any payment method as you wish we can talk about that. Monthly from 4000$ Our main office, Canada, Toronto, ON
-
Привет 👋🏻 Меня зовут Настя и я профессиональный таргетолог с 3х летним опытом работы с ЕС, США и Канадой ✅ Вы недавно переехали и вам нужно привести больше клиентов и заказов - пишите мне 🔥 Я занимаюсь рекламой в социальных сетях, а также веду трафик на сайт🎯 Больше отзывов и кейсов скину вам в личку ✅
-
Доступна до оренди one-bedroom в приватному будинку з подвір‘ям та гаражем, для української сім‘ї, район Етобіко (Lake Shore), за всіма деталями звертайтеся за телефоном (416) 220-4687 (українською). (Я особисто, не знаю деталей, мене тільки попросили про оголошення для української спільноти)
-
Ціна 2500,квартира ні а чьом,стара хата.ВХАХАХАХАХА БУЛА 2000😆😆😆