Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ціна 2500,квартира ні а чьом,стара хата.ВХАХАХАХАХА БУЛА 2000😆😆😆
-
Доброго дня всім. Є окрема кімната для пари або двох хлопців в ту-бедрум (не мебльована) за адресою 69 Geordge street(район Торонто, між Етобіко і Норт Йорк). 1700cad/міс. Кухня та ванна на дві кімнати. Сусід в меньшій кімнаті це я-Богдан (23 роки) , нещодавно переїхав сюди з Польщі. Номер телефону: (437) 937-5794 Дзвоніть, пишіть якщо ви розглядаєте саме такий варіант житла
-
Добрий день. Багато людей питало в чаті про ортодонта . Просто для інформації кому це потрібно. Сьогодні я водила дитину ставити брекети. Лікарі- ортодонти розписують лікування за планом одразу. Можна сплатити одним платежем . Можна розбити на весь період лікуванні - тобто кожного місяця можна оплачувати частинами . Всі нормальні ортодонти не беруть гроші за консультацію та план лікування. Вартість установки брекетів в канадських лікарів варіюється від 2 до 7 тисяч , залежно від складності і віку.
-
www.cameronortho.com . Я водила сюди , мені канадські мами порекомендували зі школи . Інвізілайн є ( ч так розумію, що тут це більш популярно ніж брекети ) - я бачила в кабінеті рекламу, але не знаю нічого конкретного бо в мене маленька дитина, а там тільки брекети
-
Ребят, скажите пожалуйста, может кто то сдает комнату на 1-2 месяца, желательно в Downtown. Нас подставил хозяин на Airbnb, отменил бронирование которое мы делали 3 недели назад. С 30 числа нам негде ночевать и Airbnb по такому прайсу уже не найти потому, что осталось пару дней до заезда