Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ще є старша сестра
-
Ні не тільки мама
-
Так а что в Монреале не устраивает? :)) Только французский?
-
Пусть хорошо посчитает перед переездом. Ещё не слышал историй о быстром и беспроьоеном трудоустройстве меньше чем за месяц, куда-то кроме стройки
-
🔜💛💙
-
Доброго дня. Шукаю гінеколога в Торонто без черг в 6 місяців. Чи може хтось допомогти? Велике спасибі.
-
Пригласите в чёрное Торонто
-
Зняти квартиру тут важко Депозит зазвичай хочуть за 3-6 місяців мінімум Якщо 4 людини-це мінімум 2-3 кімнатна квартира, а отже 10-15000 ну просто мінімум
-
Ні не тільки французька
-
Дешевше житло набагато Тут 23 на початку майже ніде не світить окрім будівництва
-
Ну то моя особиста порада там і залишатись
-
Я вже то чула десь 😀
-
Хотите ответ. Правильно поставьте вопрос. Никто не знает подробности вашей жизни. Ответ - да, Торонто лучше, потому что тут нет французского :)
-
Можу подивиться)))
-
Зустрічайте нову масштабну вечірку від Shining Star 🤩 «The Best Ukrainian Party» - Restaurant Fregata початок грандіозного відродження 🥳🎉 Початок вечірки 5 травня о 21:00 ⏰ Адрес: 1900 Dundas St E, Mississauga На вечірці буде: ⁃ Українська атмосфера та пісні 🇺🇦🎤 ⁃ Бар та Кухня з нашими напоями та стравами 🥂🍽️ ⁃ Топовий ді-джей та атмосфера 🎼🎻 ⁃ Спеціальна програма 📑 Правила: ⁃ Вхід строго з 19+ (тільки фізичне ID) 🪪 ⁃ Дрес-код 👔 ⁃ Квиток на вхід: 20$ (з однієї персони) 💵 До зустрічі на «The Best Ukrainian Party» - Restaurant Fregata ❤️
-
😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Усім привіт, хтось відправляв новий макбук в Україну? відпишіть в дірект🙏
-
ахахх, та ні, дякую:)
-
Зараз хтось тут знайдеться, що летить в Україну, і запропонує свою допомогу, але потім ви мак бука не побачите)))
-
Але дорого за те не візьмуть)
22 Jan 2023, 02:47
76000/118900
about an hour ago