Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Наташа, привіт. Потрібна допомога зі збором
-
З другої години дня і до ночі , але до котрої години у ночі чітко не знаю
-
Вже завтра 5 травня о 21:00 🤩 Зустрічайте нову масштабну українську вечірку від «Shining Star» 🥳 Вхід строго з 19+ 🪪 Адрес: 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 Готуйтесь до запальної п’ятниці🔥 Чекаємо вас та прихопіть з собою ваш чудовий настрій 😎❤️
-
Вже завтра о 17:00 aedula.international@gmail.com
-
Протест 9 травня о 18:00 на Free Ukraine Square! Як ми знаємо, росіяни все ще чіпляються за наратив про “священну перемогу” і “свято” 9 травня. Що вони збираються святкувати? Геноцид, терор, вбивства? Неважливо наскільки голосною є їх пропаганда, наша задача - донести світу правду. Тому в наступний вівторок ми збираємося, аби ще раз нагадати світу про жорстокість росіян, яку вони не соромляться святкувати. Нагадати про кожну пущену ними ракету, про вбитих цивільних та військових, про кожний акт геноциду українців. А також нагадати про наших полонених, які ще досі не повернулися додому! Просто жахливо уявити, в яких умовах вони знаходяться і які муки вони виносять кожен день. Будь-ласка, поширюйте цей пост, приходьте на протест з плакатами та прапорами, та не переставайте розповідати світу правду. Наша задача продовжувати боротися, поки кожен військовий не повернеться додому! Разом ми сила! Слава Україні! Героям слава!
-
Добрый вечер Знает ли кто-то контакты украинско/русскоговорящего педиатра❓❓❓
-
2 вільних місця до Ніагарського водоспаду у цю суботу
-
Ребята у нас есть два места для ребят кто собирается отдохнуть сегодня может завтра, нас 8Присоединяйтесь будем рады
-
👋🏻 2 вільних місця до Ніагарського водоспаду у цю суботу. Забирають і доставляють додому 😄
-
На водопад позвали, в бар позвали, переборчивые какие блин))
-
Щас мы все узнаем
-
Кто занимается напольным покрытием? И есть прорабы в чате?
-
Підкажіть лікаря стоматолога потрібно пломбу переробити.
-
У нас недорого Норс йорк
-
appreciated
-
what do you want to do
-
Ахахах, спасибо конечно, но я боюсь…мне очень сильно нужно много че сделать…так что я бы лучше к русскоговорящему пошёл…а То я не шарю в зубной терминологии на англ
-
Я перекладу якщо буде потріьно )
-
Русскоговорящий?
-
Благодарю
22 Jan 2023, 02:47
76449/119072
27 minutes ago