Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Не раджу, можуть бути бед багс (клопи но нашому)
-
Marketplace Thrift stores Про групах у фейсбуці
-
СОВРЕМЕННЫЙ МАНИКЮР - БЕСПЛАТНО! Вы можете прийти на маникюр ко мне в учебный центр совершенно бесплатно. Под моим наблюдением, ученики выполняют прекрасно работу. Только премиум материалы 💪🏻 Чистыми инструментами ✂️ Занятость 3-4 часа. Нам нужны модели: 06:12 - 9:00 - 2 модели 07.12 - 09:00 - 1 модель 08.12 - 09:00 - 1 модель Адрес: 92 Lakeshore Rd E, Mississauga Ниже прикреплю пару фото работ учеников. Буду очень рада всем 💛 кто может и хочет - оставляю контакты менеджера для связи @katren_belikova
-
Нічого не буде. І навпаки - краще декларувати бо тоді у вас буде поясення щодо джерела надходження цих грошей. Тобто якщо без декларації принести сумку готівки в банк, то вам відмовлять в обслуговуванні з великою ймовірністю.
-
Враховується, але ввезти можете менше. Читайте уважно: "в еквіваленті". Тобто 7к$ можна не декларувати бо вони будуть типу 9990 кад. А 8000 вже треба. І якщо у вас гривень більше ніж на 10000 кад - декларація
-
У нас прикольна ситуація вийшла. Ми з чоловіком англійською не володіємо: він - зовсім, я - майже. Офіцер поставив питання, з якого я розібрала лише слово "shoot" - "стріляти". Бачучи, що я не розумію, офіцер для наочності зобразив стрільбу: "Паф! Паф!". Склавши подумки одне та друге, я інтерпретувала питання як співчутливе "Чи стріляють зараз у вас в Україні?", почала впевнено кивати та казати "Yes, yes!", маючи на увазі, що росіяни нас регулярно обстрілюють. На що офіцер здивовано перепитав: "Really?" - я продовжувала кивати й казати "Yes! Yes!". Тоді офіцер перепитав, звертаючись уже до мого чоловіка, можливо, як до більш адекватного з нас двох. Чоловік по очах зрозумів, що тут щось не так, штовхнув мене в лікоть і сказав: "Здається, вони хочуть знати, чи веземо ми зброю". Тут я помітила вираз обличчя офіцера і прдумала, що, мабуть, мій чоловік має рацію. Тоді я почала заперечливо хитати головою і викрикувати: "No! No!", а потім видала фразу типу "russians shoot us". Після цього офіцер поставив якийсь штамп і сказав: "Welcome to Canada!"