Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Є гарна позиція для Electrical Engineer, кому цікаво пишіть. Міссіссагуа локація. Бажано якщо ви моряк Electrical Engineer з досвідом.
-
С радостью обеспечил би но я не в чем не виноват.
-
родителям от этого только толку 0, а так да
-
Morgentaler Clinic OHIP покрывает, все бесплатно
-
Не знаю, решили вы уже или нет. Но ребенок рождённый в Канаде, это гражданин Канады. Может сейчас это кажется абсурдом, но через годы вы поймёте что правильное решение было родить
-
Ты будешь обеспечивать?))
-
Есть вид туризма , когда ездят в США и Канаду рожать. Так надёжнее дать своему ребенку будущее
-
Ви не занадто багато на себе берете, розмовляючи про чуже приватне життя, репродуктивне здоров'я та кошти?
-
Ну понятное дело, если сидеть в декрете с ребенком то дешевле в СНГ. Я не углублялся в ее ситуацию, но если отец ребенка будет платить алименты, то на каких-то 500-1000 баксов в месяц его можно в Украине нормально растить
-
Знаю, що ситуація набагато краща, ніж в штатах чи в деяких країнах Європи. Тому можна сміливо запитати у сімейного лікаря, чи в емердженсі, чи у знайомих канадійок що б вони робили в цьому випадку. Точно є якась гаряча лінія, де ва нададуть всю інформацію, і не будуть вперто майже релігійно переконувати залишити дитину. Коли я збирала інформацію щодо пігулок типу постінору, мені дуже дружньо і доволі активно давали поради колеги, подруги та фармацевти в аптеці. До того ж Канада планує розвивати сферу медичного туризму в сторону абортів (саме через погіршення їх доступності в штатах), тому я думаю ви швидко і безболісно знайдете всю необхідну інформацію.
-
то есть воспитывать ребенка с рассчетом что он будет обязан сделать через 18 лет родителям гражданство? ничего хорошего из этого не выйдет
-
да, но за 18 лет если ты сам не получишь то это странно
-
А звідки ця дитина має з'явитися? Ви навіть не уявляєте наскільки ви морально травмуєте людину своїми словами, яка опинилася (фактично чи гіпотетично) в настільки стресовій ситуації. Ви не маєте жодного уявлення про їх фізичне чи фінансове становище, а все одно даєте свої непрошені поради щодо дитини, яку вона має народити, тому що ноунейм в інтернеті вирішив так сказати. Ви хоч усвідомлюєте наскільки це абсурдно?
-
Я розмовляю тилькы про життя дитини, все инше вы придумали сами
-
Є гарна звичка поважати співрозмовника і не лізти в чужу матку, особливо коли своєї немає
-
Это аналогия
-
У вас феминизм уже потек, девушка
-
Маніпуляція гіперболізацієй - це щось з періоду середньої школи. Ви можете краще, але краще було б бути більш емпатичним
-
Якби українці любили один одного трошки більше та цінили комфорт один одного, може мені б і не доводилося б дорослому чоловікові пояснювати за жіночі права та особистий простір
-
Ну когда человек спросит как покончить с собой вы ему будете подсказывать таблетки и орудие, а я как не покончить с собой. Вот и вся разница, между моими советами и вашими
22 Jan 2023, 02:47
77188/119184
about 2 hours ago