Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Они только по рецепту
-
Поидеи гайморит антибиотиками надо лечить
-
Вітаю! Запрошуємо 20+ волонтерів з гарною англійською на Ярмарок Вакансій для новоприбулих українців 26 травня 2023р. з 18.00 до 21.30 Адреса - Metro Hall Toronto, Rotunda area. 55 John Street Це гарна нагода отримати канадський досвід та рекомендації від організатора, а також розширити коло знайомств та знайти гарну роботу. Організатор заходу некомерційна організація International Woman in Business (IWB) створює можливість працевлаштування для людей з різним рівнем англійської мови. Учасники ярмарку вакансій, в т.ч. 3 робітничі профспілки, мають на меті швидко найняти працівників на постійну роботу (з ринковими зарплатними пакетами) та безкоштовне навчання (тренінг українською оплачує роботодавець). IWB працює, щоб зробити цей ярмарок вакансій доленосною подією для всіх новоприбулих в Торонто і містах поряд. Працюємо з тими роботодавцями, які націлені швидко найняти новоприбулих. Детальніше про подію на сайті IWB [UPCOMING EVENT – Immigrant Women in Business](immigrantwomeninbusiness.com/upcoming-event/?fbclid=IwAR0g_6smcVoXXnFKJmqUTSC0MgtMjkrnKkSQ6QiETeAv6_EhJ1vR5tC-XbU) Всі зацікавлені допомогти новоприбулим українцям і канадським роботодавцям швидше знайти один одного, пишіть, мені будь ласка, в особисті. Я волонтер в IWB, допомагаю з організацією цього заходу.
-
Увага! Пропозиція для волонтерів з гарною англійською. Ми в пошуку 20+ волонтерів на Ярмарок Вакансій для новоприбулих українців 26 травня 2023р. з 18.00 до 21.30 Адреса - Metro Hall Toronto, Rotunda area. 55 John Street Це гарна нагода отримати канадський досвід та рекомендації від організатора, а також розширити коло знайомств та знайти гарну роботу. Організатор заходу некомерційна організація International Woman in Business (IWB) працює, щоб зробити цей ярмарок вакансій доленосною подією для всіх новоприбулих в Торонто і містах поряд. Працюємо з тими роботодавцями, які націлені швидко найняти новоприбулих. Детальніше про подію на сайті IWB [UPCOMING EVENT – Immigrant Women in Business](immigrantwomeninbusiness.com/upcoming-event/?fbclid=IwAR0g_6smcVoXXnFKJmqUTSC0MgtMjkrnKkSQ6QiETeAv6_EhJ1vR5tC-XbU) Хто зацікавлений допомогти БД пишіть, мені будь ласка, в особисті. Я волонтер в IWB, допомагаю з організацією цього заходу.
-
А десь є двіж зараз?
-
Є три невеликі кімнати в центрі Торонто в бейсменті 18 Manning Ave Вартість 1100, 1200, 1300 CAD/міс В кімнатах за 1100, 1200 є одномісне ліжко з матрасом стіл/стілець. В кімнаті за 1300 є ліжко без матраса, власник обіцяє поставити матрас. Є спільна кухня та санвузол. Оплата за перший та останній місяць. Необхідна довідка з банку за останні 12 місяців або за весь час перебування в Канаді. Доступні сьогодні Оренда до кінця серпня Кого зацікавило - пишіть в пп, скину відео.
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Здравствуйте, меня зовут Сергей! Уже боле 2 лет занимаюсь продвижением разного рода бизнеса в соцсетях. За это время продвинули более 150 проектов. Также предоставляю широкий спектр услуг: Таргетированная реклама фб/иг, smm, создание сайтов, контекстная реклама. Интересно будет получить от меня БЕСПЛАТНУЮ стратегию продвижения под ваший бизнес?
-
Ребятки, нас п'ятеро та собакен. Наразі в Україні. Пару питань: 1. Виліт з Польщі чи звідкись іншої країни? 2. Є резон летіти з пересадками, чи не морочити голову і прямим рейсом Варшава (інше) - Торонто? Якщо з пересадками, то як? Чи така вже велика різниця в вартості? Чи є реально сенс? 3. Авіаперевізники: lot, aircanada, щось інше, краще? Є резон? 3. Поділіться будь ласка посиланням на чумадани, які нормальні для такої подорожі. Усім вдячний! Усім потиснув руку.
-
Через interac e-transfer
-
Привіт усім :) Хтось знає гарного майстра який робить тату ?)
-
Друзі, знову потрібна допомога підрозділу, саме МП2БТГР, який рятує наших бійців на Авдіїївському напрямку, ми їм раніше допомогли з медициною, раціями і протигазами . Зараз є потреба в приладі нічного бачення для більш ефективного і безпечного виконання завдань по евакуації вночі!!! Прилад нічого бачення PVS-14 g3+ і шолом MICH з кріпленнями. Приблизна сума збору 170000 грн. Всім наперед дякую за підтримку і допомогу!!! Все буде Україна 💪💪💪 На потреби МП2БТГР Збір на ПБН PVS-14 g3+ і шолом для водія евакуаціїного транспорту Авдіїївський напрямок МП2БТГР 🎯Ціль: 170 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/397kpuahhy 💳Номер картки банки 5375 4112 0557 1768 PayPal [email protected] m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02QofqVQhjbJXBffqRsaoT3YW5fcGXXrbpzxPPLQoMq4vGAztmZSAWkZs9b6yBTRhSl&id=100008176775933
-
1. З Польщі буде швидше , тобто і комфортніше. 2. Найкраще морально і фізично прямим, тим паче вас багато. Але тому і може бути суттєва різниця в ціні, тому дивіться по фінансах. Тим паче влітку ціни вверх йдуть, якщо ви влітку плануєте. Тут за вас ніхто не вирішить , дивіться ціни самі на дні, які вам потрібно. Наприклад, через kiwi com, порівняйте прямі рейси та з пересадками. Може буде щось дуже зручне з одною пересадкою 3. Тут знову ж таки залежить які взагалі є компанії в ваші дні та з вашого міста вильоту. Читайте відгуки онлайн про а/к, чим краща компанія - тим краще кормити будуть, буде екранчик і тд, сенс є доплатити, але знову ж залежить від бюджету і різниці в ціні. 4. Беріть будь-який який вам по розміру а/к підходить. Я користуюсь не повністю пластиковими, а звтчайними, бо в них більше можна засунути за бажання
-
Flights.google.com