Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Привіт дівчатка 😊мене звати Христина . Я сертифікований майстер манікюру. Хто хоче гарні нігтики 💅пишіть в приват. Всі матеріали привезені з України 🇺🇦. Інструменти проходять 3х етапну стерилізацію 👌. Локація North York 5 Хвилин від станції Bayview або станції Sheppard-Yonge. Подивіться, яка краса приїхала до мене з України
-
А мені сьогодні візу дали в США.рік чекав в черзі,зовсім не було питань.
-
Добрий день усім! Чи може хтось надати житло в Торонто або поблизу на 2х осіб. Обидва чоловіки 22 і 23 роки. Не п'ємо і не палимо, тихі й акуратні. Можемо платити на місяць до 1300-1400 канадських доларів. Підійде навіть 1 кімната, якщо можна буде двом там жити.
-
С клюва течет пенная жёлтая слюна, глаза красные от ярости, ноздри раздуваются с каждым вдохом издавая громкий свист, резкие движения головой влево вправо, чтобы выбрать неожиданный идеальный угол атаки, лапы медленно переступают подпружинены и готовы дать толчок, для фатального броска. Крыльями показывает что он хочет сделать и на сколько частей.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи є можливість. В мене в Україні померла мама. Треба повертатись, вирішити справи. Я купила квиток з вінніпегу на 28, а з торонто потрапив вигідний чартер на 3 . І мені треба тепер десь перебути 6 днів. Може підкажете недорогі пожобові кімнати. Або чи поселять в готель, якщо я не користувалася у вінніпещі федеральною допомогою поселення. Чи селять ще вщагалі. Дякую
-
Селять в Торонто, але ви вже не вперше в‘їжджаєте в Канаду, тому не підпадаєте під умови Звісно, можете пробувати, а раптом як будуть місця то поселять 🤷♀️
-
Доброго дня , питання до дівчат , як ви находите роботу ? І чи найшли ? допоможіть знайти роботу моїй дівчині, бо 2 місяці шукаємо індіди , торонтовка , вооопще для жінок робіт нема, може хтото щось порадить, дякую