Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Насамперед, потрібен закордонний паспорт. За межами України внуцтрішній паспорт нікому не потрібен
-
може хтось знає, Айфон раптом перестав бачити канадьку сім карту (до того 2 місяці працював Ок), українськи без проблем приймає. з картою проблем нема, в іншому телефоні працює.
-
Мене не буде в країні на той час
-
Привіт, у мене є один білет на Славу Комісаринка. 17 червня. Хочу перепродати.
-
Ищем опытного дизайнера в компанию, занимающуюся ваннами, кухнями в Торонто, оплата 25/час чистыми, требуется разговорный ангорский
-
Привіт Підскажіть будь ласка, може комусь на працю потрібні люди ? Може якийсь тимчасовий підробіток по ремонтам , складанням меблів , будові ? Відпишіть будь ласка в особисті .
-
Так же нужны сборщики кухонь с разговорным Английским и минимальным опытом, 25/час
-
На 10 років
-
Е-сім вбудована, так чи інакше треба йти до оператора
-
У вас е-сім?
-
тобто поміняти на е-сім? просто карта працює в іншому айфоні
-
Содіть до оператора та змініть фізичну картку, номер зберігається. По досвіду міняють безкоштовно.
-
Дякую
-
в мене звичайна фізична карта, раптом перестал телефон її бачити,( інший, старий телефон бачит без проблем).
-
Подскажите кто то знает такую же группу , только в Калгари ?
-
✌🏼😅
-
Можливо тут є спеціалісти з сто, де можна зробити косметичні підкраси, відзовіться будь-ласка. А то місцеві заламують неадекватну ціну
-
Привіт, пишу для всіх бажаючих поспілкуватися. Спортсмени, бізнесмени, та просто активні люди, всім буду радий відповісти
-
Чи хтось знає щось про так звану «нейтральну територію» на території Ніагарського водоспаду, де громадяни США можуть зустрітися з жителем Канади без надання паспорту/візи?
-
Парни , кто не много знает английский , есть место в гостинице , работа официальная платят 18,43 , находится возле аэропорта. Кому интересно могу помочь .
22 Jan 2023, 02:47
77761/119250
about 6 hours ago