Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Там потрібно подати на eTA подавати за 72 год до вильоту
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️
-
Всім привіт! Здається кімната в двокімнатній квартирі (Торонто, Йорк) – 812 Lansdowne Ave. Кондо зі своїм спортзалом, кінотеатром, більярдною, патирумом та великим бекярдом із зоною барбекю. Дуже хороший район, недалеко від Хай-парку та Даунтауна. Прямо під будинком продовольчий магазин (Food Basic), Shoppers Drug Mart, Dollarama, Convenience store. У пішій доступності метро (Lansdowne), Freshco, Dufferin Mall. Гарна транспортна розв'язка. Ціна $1300 + половина комунальних (електрика та інтернет) близько $50. У квартирі мешкає дівчина з України, 25 років, тому шукаємо руммейта також дівчину. Для більш докладної інформації в лс. P.S. Наявність гарантора є перевагою але якщо є хороший кредит скор, то гарантор не обов'язково.
-
Коли ?
-
Мене цікавить
-
Привіт, здаю кімнату з приватною ванною кімнатою на 30 Tretti Way, Toronto. За деталями пишіть в дірект. 😃
-
how to create inputmessage