Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
instagram.com/flowerbed_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Вітаю, цікавить інструктор з авто для здачі на G full в районі Lindsay на 23.05 з самого ранку.
-
Доброго дня! Може хтось летить до Торонто з Нiмеччини наступного тижня? Дуже треба передати ключi
-
Братья и сестры, надо кровать и матрас, где вы брали? Как с доставкой? ЕСЕСЕНА шоб по-дешевле
-
я думаю что за два дня уже можно было бы и загуглить
-
гугл знает все ответы
-
Пожалуйста ответьте на вопрос . Кто приезжал с одной провинции в другую ? Какие действия вообще И чем лучше доехать с Монреаля в Торонто? Спасибо.
-
Для того группы и существуют, чтоб помогать друг другу и делится информацией, а не посылать в Гугл!
-
привіт! *особливо актуально для б‘юті майстрів як розвиватися і приваблювати клієнтів через Instagram? мій офер: консультації щодо розвитку особистого бренду і вашої професійної сторінки в Інстаграм. або ж навіть комплексне ведення 🔥 я працюю з клієнтами зі Штатів й Канади, тому маю досвід як зробити то супер класно на зв’язку у приватних повідомленнях ❤️
-
Тут есть почтоматы? Заполняю заявку на OHIP и просят ввести адрес куда прийдёт карточка. А я живу в отеле и через 2 дня сьезжаю. Кто то писал в адресе доставки - адрес почтомата?
-
Я маю мангал але він маленький.
-
Можна оформити OHIP онлайн і не йти в service Ontario?
-
Є PO бокси в аренду, а також Penguin pickup. Але вони не приймають ці адреси, якщо розуміють що ви там не живете
-
Мы ещё заполняем бланк
-
Почтоматов нет, у вас должны были попросить подтверждение адреса проживания
-
Ні:)
-
Хороший вопрос 😂
-
Привіт. Ми, студенти Українського Католицього університету, проводимо опитування про досвід українців, які виїхали за кордон у зв’язку із повномасштабним вторгненням. Опитування є анонімним, а вся надана інформація використовуватиметься лише в дослідницьких цілях. Якщо ви виїхали закордон 24того лютого або ж після, пройдіть це опитування - займає 5хв. А також по змозі надішліть друзям/знайомим, які також в такій ситуації. За це Вам плюсик в карму❤️ Будемо дуже вдячні! forms.gle/n4rwheWn7KatsqjY6
-
Думаю пойдет хоть какой то Сколько за раз мяса пожарить можно?
-
А я пропустил всю движуху.. а когда и где? И шо вообще?)
22 Jan 2023, 02:47
77985/118841
about 11 hours ago