Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я правильно понял что единственное твое доказательство что натали использовала «игру» чтоб поощрять донаты ДРУГОМУ человеку который собирает на зсу и предоставляет все пруфы?
-
Всім привіт. Ми отримали повідомлення стосовно цієї ситуації. Будь-ласка, просто так без фактів ніхто нікого хай не звинувачує, тим паче не переходить на особистість. Стосовно донату для Володимир і однарозово для мого збору, Наталі не має жодного доступу, лише допомогала. Це підтверджую. Все інше будемо з'ясувати. @tooth_fairy_natali вибач, але це дуже серйозне звинувачення від декількох осіб. Тому тимчасово відключив тебе з адмінів, поки будемо це з'ясувати. Твою думку теж будемо чути. Без доказів та фактів ніхто не має права робити висновки та апелювати на власні емоції, або догадкт. Якщо це підтвердиться то кроки будуть відповідні на державному рівні, як України так і Канади, а не тільки групи. А до цього часу, будь ласка, ніхто нікого не ображає, правила групи ніхто не відключав.
-
Друзі, все ще потрібна ваша допомога. Мені писали, що не можуть надіслати кошти, якась помилка. Ми зв'язалися з монобанком, начебто все нормально, але порекомендували відкрити нову банку: Це мій родич, дуже терміново треба закрити збір❗ Потрібен Пікап для 93 ОМБр Холодний Яр напрямок Бахмут. Дякую всім, хто відгукнувся раніше! 🙏🏻 З вашою допомогою ми вже зібрали більшу частину, залишилось ще трохи, підтримайте, будь ласка, хлопців Ви всі бачите новини, ситуація в Бахмуті загострена, але вони стоять, вони тримають оборону нашої рідної України! Тож давайте допомогати нашим захисникам та боротися разом задля нашої спільної перемоги! 🇺🇦 Звіти будуть , як завжди. На пікап 93 ОМБр 🎯Ціль: 40 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/4zzW5RU7fE 💳Номер картки банки 5375 4112 0440 6321
-
Донаты собирают на гривневую карту монобанк и вывод денег за границу не возможен. Только снимать наличку с ограничением в день. Это все можно проверить, если она скинет или кому-то лично покажет свой монобанк. Либо Вова покажет выписку из своего монобанка, куда собирали в общем. Если она напишет в полицию заявление и придет с этими выписками, то теоретически ты можешь иметь проблемы
-
Мотивы говорить про нее гадости у тебя есть (мальчику отказали в сексе), а пруфов преступлений о которых ты говоришь у тебя нет
-
А для чего ты ее 4 дня говном поливаешь?
-
26 марта вроде