Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, где можно взять одноместную кровать 🛏️? БЕСПЛАТНО
-
Українська родина пропонує квартиру з двома спальнями з 30го травня на 100 днів у районі The West Mall, Etobicoke. Перевага надається двом порядним дівчатам без шкідливих звичок. p.s. DM please or 437 5524780 Elizabeth (12 p.m. - 9 p.m.)
-
see DM
-
see DM
-
to avoid requesting for them again
-
Доброї ночі, народ, а хто знає тир в районах онтаріо, щоб піти постріляти ?
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀 🌿Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox)👩💻 Також курси англійської, німецької та математики ✏️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆️ Запишіться на пробний урок, відправивши нам особисте повідомлення вже сьогодні💌 Кому цікаво пишіть у Директ
-
Всім доброго! Чи стикався хтось с подовженням паспорта/візи у Канаді для дитини? У дитини 3х років незабаром закінчується строк дії паспорта, а з ним і візи. Може поки ще у Європі, тут легше паспорт подовжити чи новий зробити, а потім якось візу подовжувати у Канаді? Можна в приват, дякую!
-
Ти якщо хочеш к дівчатам, кажи що гей, може так пройде, навряд хто буде перевіряти чи це так.😁🤣😂
-
І такий ризик є.Але що людина дуже хоче жити с дівчатами,то може і ризикнути.😂🤣😁Я не можу,аж сльози пішли.😁🤣🤣
-
Всім привіт!) Я - Володимир ✅ Збільшую прибуток бізнесу в 2,3,5 разів за допомогою налаштування таргетованої реклами. Для учасників групи знижка на послуги 10%ц Пишіть «+» в дірект, щоб отримати план налаштування таргету для вашого бізнесу📩