Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
"Привіт усім! Моє ім’я Валентин, і я мануальний терапевт та досвідчений масажист-реабілітолог з понад 5-річним досвідом роботи в одній з найкращих клінік Європи. Запрошую вас на консультацію, пропонуючи широкий спектр послуг: різноманітні види масажу, мануальну терапію, а також антицелюлітний масаж та підготовку до літа для дівчат. Обіцяю допомогти вже після першого сеансу. У мене є свій кабінет поруч з метро High Park (всього 3 хвилини ходьби від станції). Крім того, у мене є можливість виїзду до вас додому з усім необхідним для проведення масажу. Підписуйтесь на мій Інстаграм @toronto_massage_top, щоб бути в курсі останніх новин та акцій. Я пропоную особливі знижки для всіх, хто приїхав по CUAET, а також для родичів військовослужбовців ЗСУ(-30%)
-
Це заняття трохи схоже на мазохізм. В кредитках може бути овердрафт ліміт (100$, небагато, але є), використання якого платне.
-
У мене в СІВС - так. Але для дебітної картки
-
Аренда sup-досок Авто в кредит без первого взноса (не только хонда!) Помощь в получение прав (для тех у кого их не когда не было) Safety inspection Химчистка авто на выезде Помощь в покупке или продажи авто Аренда Sup-досок По вопросам пишите в личные сообщения
-
И будет гораздо больше 6
-
Там часто куча скрытых наценок
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, україномовного або російськомовного ріелтора)
-
yes, of course
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Доброго всім ранку, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через скрутне фінансове становище немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Хай Кому цікаво вивчати англійську, Рекомендую канал друга t.me/Einsigtt Прохання підписатися🎉 Гарно дякую❤️
-
Обычно инструктор по вождению свою машину и дает