Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я услышала. Извини.
-
Реклама твоего чата и нытье мне в личке не нужно))
-
А, поняла
-
Да, чтоб ты не писала мне в личку
-
Ты меня заблочил?
-
Зачем?
-
Get it
-
Народ є питання. У мене запрос оригінала паспорта. Мені цікаво якщо я поїду та віддам їм особисто, вони зразу вклеять візу чи всеодно треба чекати якийсь час? А друге питання якщо відправляти поштою, треба вказати свій телефон, адресу проживання та імейл адресу, це можна скачати з документів в моєму додатку чи треба написати самому в ворді та додати з іншими документами?
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Шукаю кімнату місісага , этобико з 1 червня
-
З червня здається кімната на верхньому поверсі для однієї людини. Etobicoke, біля перехрестя Royal York/ Queensway. За детальнішою інформацією пишіть в приватні повідомлення.
-
Понял что?
-
Добрий день я з дівчиною шукаємо 1-кімнатну квартиру,студію або бейсмент в районі Єтобіко або Норт Йорк приїзжаемо в Торонто 21 Червня
-
Я вірю, що все те, що я пережила в звязку з твоєю брехнею тобі обов’язково повернеться вдвічі більше Все що потрібно було зробити - лише принести вибачення
-
кожен день драма в цьому чаті)
-
😂🤡
-
Так чому не вибачилась?
-
Добрый день. Помогу настроить смарт тв. Установить укр телевиденье: от 600 каналов на укр/рус языке. Есть все: фильмы, спорт, Дискавери, мультики, музыка, ХХХ. В приват.
-
Друзі підскажіть де в Торонто можна пройти медогляд ?
-
maps.app.goo.gl/yJgcnn6q5QxFZ6Z9A?g_st=it
22 Jan 2023, 02:47
79668/118911
about 2 hours ago