Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Да если бы
-
Умнее чем вы😂
-
Не працювали значить, подумав, що знаю вас. Все норм
-
1+1
-
Извиняюсь, не знаю, что такое на плюсах
-
Ви на плюсах не працювали ніколи?
-
Посил у відео розвести срач, щоб розкрутити свій акаунт. Це найлегший шлях щоб вистрілити і стати блогером. Чомусь ви розказуєте за поширення мови, а самі використовуєте русизми.
-
😅 більше року веду канал А в відео показується і каєтеся чому відео записано з пруфом
-
Чи є хтось хто живе/жив біля м. Eglinton? Які тут можуть бути минуси/незручності?
-
Я переглянула ваш канал, бажаю вам знайти контент мейкера, який би повиправляв помилки у підписах відео та можливо допоміг позбавитись русизмів типу "вот іменно" і тд. Розмова закінчена була ще 1 повідомлення тому.
-
Все довольно просто «Перестаньте позорить Украину» - выражение, которое русскоязычные воспримут как притеснение их выбора и их воли Это аналогично маминым выражениям с детства «почему у тебя все не так как у нормальных детей», где контекст таков, что ребенок как будто чмо последнее В 2023 году реально принижать за выбор языка?) 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
-
Я не живу там але часто їзжу через нього Ремонт!!! Вічний ремонт там 🥵🥵😢😢 доріг, subway, трафік….
-
Подписываемся!!!!!!!!
-
Трохи перегнув малий з позором. Але. Якась частина російськомовних може образитись,, не всі. Я наприклад російськомовний, все своє життя розмовляв російською. Мені допомогли лаптєногі зрозуміти, що мій вибір був невірним. І мені як російськомовному, відоси де українці кажуть про українське, французи про французьке, та так само далі, дуже заходять. Справа кожного, розмовляти тою мовою, якою йому подобається. Але подивіться на француза який буде спілкуватись з іншими французами інглійською, принципово, це його вибір, за це йому так само ніхто нічого не скаже, але відношення може бути до нього дуже різним.
-
забийте, людина в своєму блозі рекламую парі матч, це одне з найперших відео, а потім вирішив зробити срачне відео, хто ще і кого "позорить"
-
Всем привет. Ищу видеографа, есть хорошая тема, пиши в приват.🤙
-
А мне можно в курилку ?
-
Коля. ) не бухти. В интернете легко быть смелым
-
ти прикрасив чат своєю відсутністю
-
Всім привіт! Шукаю мебльовану квартиру для себе, бажано 2 окремих кімнати, з яких 1 спальня. Є джоб оффер. З задоволенням зніму на довгий термін. Центр або хоча б близько до центру Можу дати контакти минулих орендодавців для рекомендацій. Не курю. Нема тварин. Треба з 19 червня
22 Jan 2023, 02:47
79785/119250
about 4 hours ago