Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Все довольно просто «Перестаньте позорить Украину» - выражение, которое русскоязычные воспримут как притеснение их выбора и их воли Это аналогично маминым выражениям с детства «почему у тебя все не так как у нормальных детей», где контекст таков, что ребенок как будто чмо последнее В 2023 году реально принижать за выбор языка?) 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
-
Трохи перегнув малий з позором. Але. Якась частина російськомовних може образитись,, не всі. Я наприклад російськомовний, все своє життя розмовляв російською. Мені допомогли лаптєногі зрозуміти, що мій вибір був невірним. І мені як російськомовному, відоси де українці кажуть про українське, французи про французьке, та так само далі, дуже заходять. Справа кожного, розмовляти тою мовою, якою йому подобається. Але подивіться на француза який буде спілкуватись з іншими французами інглійською, принципово, це його вибір, за це йому так само ніхто нічого не скаже, але відношення може бути до нього дуже різним.
-
ти прикрасив чат своєю відсутністю
-
Всім привіт! Шукаю мебльовану квартиру для себе, бажано 2 окремих кімнати, з яких 1 спальня. Є джоб оффер. З задоволенням зніму на довгий термін. Центр або хоча б близько до центру Можу дати контакти минулих орендодавців для рекомендацій. Не курю. Нема тварин. Треба з 19 червня