Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
не все що написано в інтернеті стосується саме вас напряму 😊 кожен намагається зробити цей світ краще, і може не завжди виходити як треба, тож давайте краще допомогати один одному 😍
-
У меня работают сотни людей, я думаю мой великий обман уже бы кто-то заметил, если бы он был
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Чому мене обирають📌 🔹Більше 7 років досвіду. 🔹Написала 100+ резюме для 30+ галузей в США, Британії, Канаді та Європі. 🔹Швидко та якісно пишу резюме, підбираю навички та дизайн під посаду. 📌20 % від кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
” Шутка про «мой» ”
-
Сливы, скандалы, расследования!!!
-
Знову таки, дуже дивна історія, сприймати все персонально, якщо не до вас персонально звертались. Є дуже багато народу в інтернеті, хтось до вас ставиться гарно, хтось не дуже, більшості пофіг. Я до вас ставлюсь з розумінням, і це персонально, бо я саме до вас звертаюсь. Але вас чомусь більше бентежить юноша який звернувся до загалу і десь його думка не співпала з вашою.
-
Попроси меня в личку в очередной раз вернуться в чат😂
-
личные границы - это не о совпадении мнений
-
Не вопрос. CRA как раз сейчас всех дрючат. Название компании и я сделаю репорт
-
Такие как вы их не интересуют
-
Не факт. Если по вашим словам у вас сотни людей значит компания с большими оборотами, как такие их сейчас и интересуют
-
Которая даже внимания не обратит на ваши заявления
-
А какая разница? CRA федеральная тема)
-
Пхахаххаха вы даже не в Торорто
-
Вообще прикольно. Школьница у которой больше сотни человек якобы работает. Почему у меня ощущение что я в Украине?😂
-
Можно да, а потом я тебе могу показать своего дельфина
-
Я от страха уже просто не знаю куда деться
-
Так как я напишу если вы боитесь мне сообщить название вашей компании😂
-
и на дельфинов глянуть?
-
Пойдем
22 Jan 2023, 02:47
79831/119179