Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Canadian tire Дешевой страховки тут не будет
-
Ну one way це коли покривають тільки машину якщо ви когось вдарили, а вашу зовсім ні. Зазвичай якщо це ліз або фінанс то таку й не можна взяти. Тільки якщо куплена машина. Вона десь 150-200 коштувала моїм знайомим, але скільки буде новоприбулим - не впевнена
-
У меня минимал кавередж 400 в месяц
-
Всем привет, кто ищет роботу, есть робота для мужчины, на стройке, робота не тяжёлая, английский не обязательный, но нужна машина чтоб добираться на роботу за деталями пишите
-
Привіт! Запрошуємо приєднатись з дітками до нашого бульшкового шоу «Мильний Бум», яке відбудеться у Barrel House Korchma, у неділю, 4 червня до Дня захисту дітей❤️ Розпочинаємо о 13:00 (1PM), ціна за квиточок $15. На діточок чекає весела інтерактивна програма, ігри та звичайно ж - фантастичне бульбашкове шоу. Свято та позитивні емоції гарантовано. Уявіть себе у зачарованому світі бульбашок, де кожен куток наповнений магією та неймовірними виставами. Веселі та талановиті аніматори будуть проводити цікаві активності, щоб діти почувалися частинкою цього неймовірного свята. Подаруйте своїм діткам кусочок радості та приємні враження❤️ 📍2385 Lakeshore Blvd. W, Etobicoke. Barrel House Korchma 📆Sunday, June 4/4 Червня, неділя ⏳1 P.M. / 13:00 🏷️ $15
-
Торонто! Аренда Sup-досок Авто в кредит без первого взноса (не только хонда!) Помощь в получение прав (для тех у кого их не когда не было) Safety inspection Химчистка авто на выезде Помощь в покупке или продажи авто Аренда Sup-досок По вопросам пишите в личные сообщения
-
Привіт усім! 🤚 Я почала вивчати тему UI/UX дизайну і створила канал, де ви знайдете: - мій щоденник, де я описую свій досвід та навчання - поради та новини дизайну - комюніті та підтримку - мотивацію та натхнення І багато чого іншого… Якщо цікаво - підписуйтеся! Була б рада знайти однодумців💛 t.me/+F0hNnxJ_wao5Y2Vi
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 100+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
Друзі, звіт від бойових медиків по ПНБ, кріпленню і шолому(Авдіїївський напрямок, а саме МП2БТГР). Прилад нічого бачення(AGM PVS-14 NW1, кріплення Rhino Mount і шолом Fast отримали й одразу скинули звіт!!! Бійці всім дуже дякують за підтримку і допомогу!!! А я особисто щиро дякую за довіру мені!!! Все буде Україна 💪💪💪 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0hFk7dRoAHaK8S4HWgoxYWt4ec35XZBkZw5eKCafdkAFtU6TZeHREzSqQySDJRiCrl&id=100008176775933
-
У меня параллельный вопрос, возможно ли найти работу в Торонто «с колес»? Ну может недели за две
-
Всім привіт) Чи реально в торонто знайти на 1 тиждень підробіток? (Потім переїхаю в інше місто)
-
козлы значит.. это все шо надо
-
там просто по менюшкам лазите и выбираете что вам надо