Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Шукаю кімнату або половину будинку для себе, або не допогу квартиру , one bedroom/condo Бажано з паркінком, якщо ні теж розгляну. Працюю на грузовій машині, lokal GTA, рік в Торонто. Любий район.
-
Маю дрон для зсу , він лишень на 4 км. Пів години польоту але дуже швикий з непоганою камерою.
-
Кто то уже работал в Uber доставке? Сколько там реально можно в день зарабатывать? А то слухи разные ходят
-
день! Шукаю кімнату або половину будинку для себе, або не дорогу квартиру , one bedroom/condo Бажано з паркінком, якщо ні теж розгляну. Працюю на грузовій машині, lokal GTA, рік в Торонто. Любий район.
-
Слава Україні!!! Друзі, до нас вимушені були звернутися наші військові з 117 бригади! Вони дуже потребують рацію! Всі ми знаємо, що ворог не здається , нашим охоронцям потрібна допомога , хлопцям потрібен зв'язок!!! Ваші 10-20-50 гривень допоможуть ефективніше працювати хлопцям на нашу перемогу і нарешті подолати зло, яке прийшло в наші домівки! Звітність в обов'язковому порядку гарантуємо! Сума збору 25000( двадцять п'ять тисяч)! Карта: 5375411206089547 Посилання на банку send.monobank.ua/jar/xJ4BoaENi
-
Ikea
-
Не раджу.
-
Чего?
-
Ну це ви щось не те зробили
-
Замовлень мало, ціни не пдекватні в в тому році більше 1000 долларів з 4000 заробітку забрали податком
-
Маю гарненькі хусточки. Якщо комусь потрібно, пишіть )
-
Якщо без вихідних, то так)
-
Люди і 10роблять
-
Тобто реально 3к робити чистими на місяць?
-
3 к майже не реально. Я за пів року 4 заробив. Закащи по 3 бакса
-
Або взимку
-
Не знаю, як потрібно було працювати , щоб заробити таку сумму за півроку
-
Як ти живеш ці півроку?
-
Я продаю , але через місяць
-
Та мені хотя би щось, щоб перекрити житло та їжу