Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Делается она просто, и абсолютно бесплатно. Открываешь сайт мрео, находишь нужный тебе , пишешь им на почту, с просьбой сделать эту справку, они ее делают, просишь пдф, распечатываешь. Копии достаточно. В посольстве Украины в Торонто на основании этой тебе делают какую-то там справку уже подходящую в Канаде , на английском языке. Я короче лично не делал, но мне та объяснили )))
-
Кому цікаво ,виігруємо ,ремонтуємо ,за регеструємо авто на аукціонах Канади та Америці ,послуги 500$
-
Привіт! Продаю якісний шкіряний рюкзак. Терміново , так як скоро їду з Канади. Рюкзак новий, я привезла з собою декілька, щоб тут продати. В наявності залишився тільки цей. В Україні був сімейний бізнес по виготовленню шкіряних рюкзаків. Якість дуже висока. Пошитий з міцної вінтажної шкіри, всередині міцна водонепроникна тканина. Є відділ для ноуту. Японські молніії УКК. Спинка і дно додатково ущільненні. Все прошито міцними нитками. Рюкзак дуже міцний витримує велику вагу. Також є можливість його зробити більшим, якщо необхідно покласти більше речей. Якщо цікавить якісний рюкзак, який прослужить багато років, пишіть. Також можна виготовити на замовлення, але вже буде відправлятися з України, тобто + послуги на доставку. Кого цікавить, я залишу свій інстаграм , можна буде подивитись наші роботи.
-
Тільки сімку. Health Card залишайте собі, поки не отримаєте нову в іншій провінції
-
Есть программы специальные. Скачиваете приложение и о управляете. Есть ограничения. Платёж 3$. Я отправляла Paysend
-
веб-сайт или какая-то авиалиния
-
Всем привет, а кто знает - где лучше смотреть билеты на самолет по Канаде - что-то из разряда Торонто - Калгари?
-
Спасибо!
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
2021 бі лайк
-
Всем привет. ✅ Куплю / Продам Usdt за наличные - район Торонто, GTA. Детали в личку.
-
Дівчатка привіт, а може хтось знає у Торонто україномовного чи російськомовного перекуря, щоб ще брав не дуже дорого та майстер не поганий)