Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
було би краще якби тут було б більше ручної модерації аніж автоматичної, але група досить велика, тому дійсно важко знайти компроміс у такому випадку
-
груп хелп тут як гестапо
-
Якщо кожен по 5$ це вже буде нереальна допомога!!!!
-
Перевіряти потрібно завжди, критичне мислення ніхто не скасовував;) В групі є звіти від них, які я надсилав. Вони завжди надають звіти. І не рідко відеозвернення від самих хлопців, де вони дякують волонтерам (саме закордонний фронт). В будь якому випадку, треба робити. Захисники потрібні нам, а ми їм як ніколи раніше.
-
Щиро дякую за інформацію!! Нажаль,дякуючи шахраям, потрібно перевіряти ....але немає на це часу,тому що ворог не спить . Посилаючи Тарасом посилки для військових,теж хвилювались чи дойде... АЛЕ все якзавжди доставлено вчасно і нашим бригадам,яким ми допомагаємо А головне,що все відправляєття безкоштовно,- вам лише потрібно привезти допомогу в коробках і підписати з номером бригади www.facebook.com/groups/480591186859200/?ref=share
-
Так, сумно…
-
Нажаль це не всі боти. Я маю частину родини ( батько і родичі по його лінії ). Не здивуюся, якщо вони там десь у коментарях пишуть. Коли хєрачили їх рідне місто вони раділи. «Освобождалі». Саме тому я не спілкуюся з ними вже як рік майже.
-
Це ж боти, чого дивуватись, сумніваюсь що та свідома частина росіян будуть так радіти такому жахіттю
-
@JohnAtlasGalt у Алекс є група, де допомогають як українцям - новоприбульцям, також безпосередньо для ЗСУ, вона голова руху РезистенсКанада, вони збирають кошти або потребують волонтерів для допомоги Україні. Організація мітингів теж через неї. Можете написати їй, вона вас зможе зорієнтувати. Також є Марина, голова руху Наш Батальйон Канада. З початку війни вона тільки цим і займається, що волонтерить та збирає кошти на підтримку військових. Через неї та завдяки всім вам, хто приймав участь з цієї групи вони змогли придбати хлопцям та дівчатам на фронті провізії, екіпірування та пікап трак (не перестану вам дякувати за це!) Тому хто хоче продовжити допомогати Неньці, пишіть мені, скину її контакт теж. Цим двом волонтерам я особисто довіряю повністю. Далі на ваш розсуд. Не важливо скільки і як ви допомагаєте, важлива кожна допомога, бо не забувайте слова діда Тараса - борітеся, поборете! Все буде Україна!
-
Є. Навіть FSL program є. Черга на тестування кілька місяців
-
існують курси французької мови у Торонто? бачив, що існують в Квебеку, але цікаво чи є такі самі безкоштовні курси по типу LINC або CLIC?
-
Так от я і думаю про це. Якась має бути ініціативна група людей. Я тут знаю кілька цікавих українців , які допомагають , а в цілому якось розрізнено. Тобто бачу кожен день шахраїв в чатах , а реальних зборів від людей, які тут живуть і дійсно можуть все пояснити і розказати я не зустрічав ще. Якщо в чаті є ті хто активно допомагають , то давайте знайомитися і об’єднуватися .
-
Дякую! 🙏🏼