Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ей можно тут и пользоваться без оформления карт канадских,но они в любом случае понадобятся,плюс на волюте всегда курс классный,щас например 1.7 к эвро
-
Можно через веруальную карту Revolut
-
Paysend
-
Героям Слава! Мій брат Віталій Біляк - воїн, доброволець, який виганяє всю нечисть з нашої України вже з 2016 року! Нажаль,сьогодні Віталік сам потребує нашої з вами допомоги🙏 22.04.2023 неподалік Кремінна під час повернення з бойового завдання, авто підірвалось на двох протитанкових мінах. Авто відкинуло на 20 метрів та перевернуло на дах. Втратив ліву ногу, має безліч великих переломів кісток ніг, рук, обличчя, щелепи, пробиту легеню та багато осколкових поранень. На жаль, ліву ногу відірвало одразу, проте лікарі зробили все, щоб врятувати праву ногу та ліву руку. Попереду - лікування, довга реабілітація та протезування. Дякую всім хто долучився та долучається до його лікування та повернення до нормального життя🇺🇦 Ми з Вами не маємо право залишати в біді тих, хто виборює свободу та мирне небо для нас з Вами! Номер карти : 4132827021312268 UAH USD EUR Віталій Біляк 4149499144406301 Стефанія Біляк (мама) 4149499141302537 Наталя Біляк (сестра) PayPal [email protected]
-
Терміново шукаю квартиру в Норт Йорк, 2 спальні/2 ванни з 1 липня
-
Перміт паспорт твої укр права
-
Добрий ранок Хлопець 30 років шука роботу, на перший час якщо хтось щось має підкиньте в приват, хлопець нормальний може працювати дезавгодно руки ростуть з плечей). Дякую
-
Дорого дня всім, в будинку, де живуть мої знайомі (Етобіко), звільняються дві окремі кімнати за 800 і 900cad. (Все включено). Подробиці в особисті. Всім гарного дня!
-
/report
-
Доброго дня. Підкажіть будь, треба перекласти водійські права. В мене старого зразка. Де знайти перекладача чи офіс в Торонто. Дякую