Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю Шукаю житло (кімнату) в Торонто (GTA). До 1100 CAD. Також готовий об'єднатися з кимось для пошуку квартири. Прошу писати в особисті повідомлення. Дякую)
-
Вітаю! Шукаю бейсмент з 1 кімнатою, окремим входом та кухнею. Нас троє - я, мій чоловік та собака мопс. Бюджет - близька 1800 за місяць, включаючи ютілітіс та інтернет. Локації - Vaughan, North York, East York, Markham, Toronto. Ми мешкаємо в Канаді вже 6 місяців, тому можемо надати листа від нинішнього лендлорда. Дякую! Hello! I’m looking for 1 bedroom basement with separate entries and kitchen. There are three of us - me, my husband and dog (pug). Budget - around 1800 per month (utilities and internet included) Locations - Vaughan, North York, East York, Markham, Toronto. We have been living in Canada for 6 months, can provide a cover letter from current landlord. Thank you!
-
Ребятки, если тут есть электрики, которые работают как выезд на дом, отзовитесь пожалуйста, есть вопрос к вам
-
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка, хтось отримував від RBC листа з “Declaration of Tax Residence for Individuals- Part XVIII and Part XIX of the Income Tax Act”? Є декілька питань🙏🏻
-
Доброго здоров'я Даю авто на екзамен G2-GFull ( Заберу від під'їзду, і довезу під під'їзд ) Їду до ніагари по замовленню Консультації з кредиту на авто ( Працюю тільки з Hyundai ) Є функція зустріти з аеропорту. За подробицями в особисті повідомлення Гарного усім дня. 🇺🇦💪
-
Пишете в пошуку і тут сто раз писали про це )