Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, потрібна ваша допомога 🙏🏻 Ми скачали гру Фіфа з торрента. Прийшло від провайдера на емейл що ми порушили авторські права, і що компанія може подати на нас в суд та здерти штраф. Можливо у когось таке було, чи буде щось за це ? В інтернеті читала що майже ніхто до суду не доходить, максимум штраф. Але ж я не думаю що ми такі одні у всій Канаді хто нелегально скачав один файл ? Можливо це попередження? Буду вдячна за будь-яку вашу відповідь 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Чому мене обирають📌 🔹Більше 7 років досвіду. 🔹Написала 100+ резюме для 30+ галузей в США, Британії, Канаді та Європі. 🔹Швидко та якісно пишу резюме, підбираю навички та дизайн під посаду. 📌20 % від кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Instagram - ( online_fitnessd)