Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
оплата всіх робіт разом у рік і з того податки
-
дивись. Ти можеш мати хоч 10 парт-тайм робот, але все залежить від твого офіційної оплати (не кеш) і від того буде рахуватися податки на все
-
Може хтось підкаже як зробити апоймент у фудбанк
-
Шукаєте на мапі найближчий до вас і йдете туди з документами для реєстрації.
-
Чи є хтось в Канаді хто тут робить бізнес (як Sole Proprietor або через інші форми)?
-
Дуже просто
-
dailybread.link2feed.ca/
-
В мене питання. Цікавлять різні відповіді)). Кому чого не вистачає в магазинах ( не можете знайти). Тільки не продукти.
-
Дякую
-
Ох, багато чого. Я навіть онлайн находжу дуже тяжко різні речі, вони дуже специфічні
-
Если не продукты, то бытовые принадлежности/одежда европейского (еще лучше — конкретно украинского) производства. Ремни, туфли, кастрюли, открывашки и тд
-
Тільки не продукти.
-
В конце скорее всего твои налоговые бумажки будет заполнять кто-то другой, поэтому нет смысла париться о том как работодатели отсчитывают на налоги
-
А тю, тоді все є що хочеш. Головне хотіти мало
-
рошен баунти
-
Ні, я не про специфічні)). Для звичайного життя.
-
Та причём тут это . Дело в том , что работая на нескольких парт таймах налог копеечный в прямом смысле из-за того что якобы в две недели мало дохода . Но если их суммировать , то будет сумма больше на налог. Ну грубо говоря я сейчас у меня с парт тайма удерживают 5% где-то и с другого тоже 5%. А если бы это была одна работа то удерживали бы 20% из-за большого количества часов . Соответственно в конце года я должен буду еще 10% доплатить , а значит их нужно отложить . Суммы то прибавятся и скажут доплачивай
-
Спасибо за ответ!
-
Привіт, потрібні люди на підробіток, онлайн, гідна оплата, пишіть в лс
-
привіт, підскажіть будь ласка, купили машину, маємо номерні знаки, але знайомий який давно в Канаді каже що потрібно наклейку на номерні знаки мати (яка дається на рік чи 2), на сайті SO не можу розібратись чи вона потрібна чи ні.. Комусь видавали цю наклеїчку разом з номерами в Serviсе Ontario?
22 Jan 2023, 02:47
83653/119251
14 minutes ago