Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Продається Мітсубіші Оутлендер 2004 р. $2900 Повний привід 198000 км пробіг. Автомат коробка. Машина в нормальному стані, служити буде ще декілька років. Потрібно замінити задні верхні ричаги до зими, в середньому робота коштує 75 долларів у механіка. Запчастини вже куплені, входять в вартість. Торг можливий. Якщо хтось зацікавлений, напишіть в дм.
-
Цигарки по 5 доларів за пачку Кого цікавлять пишіть
-
Доброго вечора! Колись бачила, хтось в групі пропонував зробити невеличкий фотосет безкоштовно , щоб наповнити свій контент. Отже мені потрібно провести невеличку фотосесію в різних луках та городських локація в цю неділю. Може хтось бажає ? Напишіть мені будь ласка. Може є фотографи початківці ? Та потрібен make up!
-
всім привіт!) допомагаю дітям (5-17 років) із вивченням Scratch, Minecraft та Roblox👩💻 це крута можливість для тих,хто часто зависає з ґаджетами,проте хоче навчитися нового та корисного. уроки проходять онлайн українською та російською мовою (на Ваш вибір) а займатися можна з будь-якого куточку світу🌏 пишіть в приват,та записуйтеся на перший безкоштовний урок💻
-
filepath -> extension -> get mime
-
Вітаю! Молода пара шукає житло з 1-10 липня у Торонто/Міссісазі або десь поблизу. Готові знімати квартиру або будинок з кимось
-
По-моему в Онтарио не работает
-
Тільки в Онтаріо на скільки мені відомо. Заходь через впн і все буде ок
-
Вітаю шановні. Моя сестра, 30 років, без дітей та тварин, ТЕРМІНОВО (до 1/07) шукає житло (підселення в квартиру до дівчини) в місті Торонто. Бюджет 1200. Вже більше року знаходиться в Торонто. Працює. Без шкідливих звичок. Обставини склались так, що дівчина, з якою вона орендувала квартиру їде з Канади, повідомивши її про це вже в червні місяці. Через що, вона вимушена шукати кімнату, адже оренду квартири одна не потягне фінансово. Шукає скрізь, по всіх можливих сайтах, поки тиша, треба з'їхати до першого липня. Дякую всім за увагу.
-
Дівчата привіт, хтось ходив у Торонто до гінеколога, можливо є контакт українки?
-
Ищу комнату, парень 18 лет. Лечу в Торонто 13 июля, там предоставят отель на 2 недели, и с августа уже нужна будет комната, у кого есть варианты пишите) В комнате будет чисто, порядочный)