Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Плануємо в вересні переїхати до Торонто. Підскажіть будь-ласка інформацію по школам🙏в яких районах хороші безкоштовні школи? Та чи складно до них попасти?
-
Добрый день. Срочно ищу человека для общего снятия жилья на следущий месяц. Condominium, Район Thornhill, 10 этаж. За более подробной информацией в личку!
-
Можете порадити стоматолога в Вон?
-
Ищу комнату, парень 18 лет. Лечу в Торонто 13 июля, если там предоставят отель на 2 недели, то уже с августа. Если не заселят, то сразу по приезду нужна будет, у кого есть варианты пишите) В комнате будет чисто, порядочный)
-
Аеророзвідка 3 мехбату 32 окремої механізованої бригади потребує допомоги на очі в небі на одній з напружених ділянок фронту (Купʼянський напрямок) Збираємо на: - Квадрокоптер DJi Mavic 3 Fly More Combo - Пульт керування DJI RC Pro Remote Control - Двохдіапазонний підсилювач сигналу антени Alientech - Комплект акумуляторів для квадрокоптера ЗАГАЛЬНА СУММА: 208 000 грн Банка monobank send.monobank.ua/jar/5d2GGv2rUc Номер картки банки 5375411206748654 Кожен ваш донат - збережені життя і внесок в Перемогу🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Привіт! Шукаємо трьох дівчат у вишиванках для промо ролику в Середу 28 червня ввечері. Напишіть, будь ласка, в дірект, якщо цікаво☺️
-
Привіт, хто може порадити сімейного лікаря, який приймає нових пацієнтів?
-
да, если хотиье заранее, + такси еда и пр на первый день, деньги на карте быть должны
-
Здравствуйте, подскажите, скоро буду лететь в Торонто, у меня с собой нал, если например мне нужно будет срочно снять аирбнб, я ведь не смогу это налом оплатить, а это значит что сейчас желательно закинуть на карту не много денег, или как?