Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так
-
+1 (647) 407-5515
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже ЗАВТРА О9.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 4200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500110171587 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
🔥Вакансія на курорт для поварів шо володіють англійською мовою 🔥 🔐2-month contract with relocation 📅 Arrival Date: Thursday, June 29. 🚍 Transportation provided from the office on 5601 Steeles Ave. West, Unit 5 🔹 Position: Line Cook 🔸 Start Date: Friday, June 30, 8am to 4pm 🔹 End Date: Sun. Sept 3rd 💰 Pay: $19.00/hr 💼 Join our team and enjoy: ✅ 40 hours/week with overtime after 44 hours ✅ Accommodations: $12.00/day (shared with 1 person, access to a kitchen) ✅ Uniform provided 📌 This exclusive club attracts celebrities, athletes, and politicians. Confidentiality is key! No social media posts or photos. 📌 Casual fine dining experience with pasta, steak, and seafood on the menu. Be comfortable and quick! 👉 Reply to confirm your interest and seize this amazing opportunity! 6474646469 [email protected] 🙏 Thank you!
-
Доброго дня! Мене звати Юлія, я з України 🇺🇦 Я сертифікований Смм спеціаліст з досвідом) Пропоную Вам повний спектр своїх послуг🥰 Маю великий досвід у сфері бʼюті в США та Канаді та знаю як за допомогою деяких фішок залучити до Вас велику кількість нових клієнтів🎯 Вам підійдуть мої послуги якщо ви маєте свій салон або працюєте самі на себе у ніші : брови, вії, нігті, волосся, візаж, перманентний макіяж, косметологія, лазерна епіляція, спа процедури та масаж та ін.💋 Пропоную переглянути мої кейси👆🏻 Якщо зацікавлені у співпраці та хочете вийти на новий рівень прибутку та упізнаваності, я запрошую Вас до себе у приватні повідомлення🤍
-
Тут страховка на авто - блядська мафія
-
TD insurance
-
Есть табаки для кальяна , пишите в лс
-
Цигарки по 5 доларів за пачку Кого цікавлять пишіть