Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, як зняти ці обмеження?
-
Всім привіт! Хто знає, скільки ДОЗВОЛЕНО привозити пачок хітсів/сигарет? Знайшла на офф сайті, що блок Якщо один блок буде в багажі, то скільки я ще можу купити в dutyfree? Куплене там буде рахуватися чи ні? Дякую🙏
-
Дякую
-
до 2-3 місяців якщо все правильно виконувати точно
-
Доброго дня си знає хтось як довго отримують візу зараз в Канаду ?
-
Більше схожий на шахрая безграмотного, шоб ти здох людей обманювати в такий час!
-
Всім привiт . Кому потрібна грошова допомога напишіть будь ласка мені в телеграмі . Коротко про нас ми волонтери
-
Здравствуйте! Собираемся лететь в Торонто, подскажите пожалуйста с чего нужно начать? Буду очень благодарна за информацию
-
Розумію, я в Канаді інша стала. Організм сходить з розуму. Постійно сипь якась. Крапивниця, просто сипить, ползучий лішай. Може харчування інше а може клімат. В україні такого не було.
-
Я завтра лечу, але вже в Польщі 😅
-
Кайдашева сімья ?
-
Привіт, друзі! Чудові новини🎉🎉🎉 Памʼятаєте ми робили опитування щодо можливого благодійного кінопоказу? Так от, наш перший благодійний показ відбудеться вже у грудні, 18-го числа!! Серед 25 фільмів, які ви назвали, ми вибрали один, який отримав найбільшу кількість побажань. Чи вгадаєте ви, який саме? Підказка на фото (вгадаєте фільм по силуету, зробленому з кадру цього фільму?) Пишіть ваші здогадки у коментарях👇
-
Дякую
-
Тільки вважайте з "перевізниками", є чесні , але шахраїв зараз просто тьма, перекинете гроші і більше не почуєте про ту людину :(
-
Буквально днями хтось писав, що їде. Зараз пошукаю
-
Доброго вечора. Дуже потрібно привезли певні ліки з України в Торонто. Загострилася хвороба, яка не проявлялася більше 10 років. Я добре заплачу. Можливо хтось буде їхати блищим часом? Відгукніться будь ласка🙏
-
Привіт. Пиши в фейсбук, думаю там більше толку буде. Там купа груп різних
-
Добрий вечір! Шукаю роботу!!! Англійська слабка 😔😭. Маю мистецьку освіту. Можливо хтось щось підкаже...Живу в Місісагуа
-
Доброго вечора. Хто може допомогти забрати меблі? Треба забрати в Торнхілі і привезти до Скарборо.
-
Спасибі
22 Jan 2023, 02:47
8453/119068
about 2 hours ago