Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я не «тикаю» пальцем публічно, почну з того, що якщо щось пропонуєш товар/послугу, то цінуючи свій час і час клієнта пишеш все одразу, а не змушуєш витягувати з тебе кожне слово. Я витратила час, бо інформації вказано не було, згідна з тим, що продавець сам вирішує яка вартість товару, тільки є ринкова вартість, а є ціна взята з нічого і це теж треба розуміти, пропозиція мене не зацікавила, а щоб зекономити час потенційним клієнтам я висвітлила цю інформацію яка буде для них корисною і дасть можливість зрозуміти, пропозиція для них чи ні))
-
А і ще додам, що перед тим орендувала машину в каршерінговій компанії, кіа 2023 за ті самі 1200$, які тут пропонують за 2005 рік)
-
Подобається орендувати розвалюху 2005 року за 1200$ вперед
-
Я висловила свою думку, і кажу щераз висвітлила її для зацікавлених людей, в додаток скажу, що особисто я орендую машину не 2005 року за 800$ і вважаю це адекватним прайсом тут ціна просто смішна, але знову ж це Моя думку
-
Як варіант підіть на свалку, може якесь дрантя візьмете за 500$ але дуже не факт чи зможете на ньому їздити, бо скрапи йдуть без документів
-
Людина ссилку просить а не доводи 😂
-
тимпаче за 38 долларів в день
-
чому відразу доводити? я теж хочу орендувати машину
-
А з чого ви взяли, що я маю вам щось доводити? 😂
-
поссилання будь ласка
-
Я не хочу нічого безкоштовно, просто як на мене ціна не виправдана, от і все, і можливо хтось хто не є компетентним поведеться на таку пропозицію, хоча за ті ж гроші можна орендувати авто 2023 року, і їздити з більшим комфортом)
-
Дякую, але нажаль маю свою особисту свіжу без кредитів та лізингів авто) ви молодець що знайшли, я не оправдаю нікого, мені всеодно, просто дістали люди які все хочуть безкоштовно, без образ
-
Я орендувала в hertz на 2 місяці, то Kia Rio 2023 року коштувала мені 1200$
-
Відкрийте додаток turo, там є просто море пропозицій)
-
Шукаю моделей на фарбування та ламінування брів для поповнення портфоліо Корекція (віск+пінцет) = 20$ Корекція + фарбування = 30$ Корекція + фарбування + ламінування = 40$ Локація : район Midtown
-
Ищу человека который разбирается в ремонте домашней техники, возможно, нужно будет немного попаять. Подробнее расскажу в личку, спасибо!
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Покупаете weekend pass на го транспорт и едете на поезде/автобусе
-
Да, только суббота, воскресенье и праздники
-
Спасибо Но завтра пятница , а он же weekend, то есть с субботы Правильно?
22 Jan 2023, 02:47
85339/119279
about 3 hours ago