Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здається квартира на Thornhill на 2 спальні (2 в/кімнати) з 17.07 по 31.08, все включено. Кому цікаво пишіть будь ласка в особиті
-
А чё нет?
-
Добридень. Якщо віза була у мене оформлена у травні 2022 року. Я можу виїхати спокійно до Канади зараз.
-
✌🏻 Може хтось стикався Відправляю повідомлення в marketplace але вони не відправляються.
-
Привіт всім, Хотіла спитати, знає хтось, або чув Особливо дівчата🩷 Здаються десь кабінети в салоні?
-
Хтось здає кімнату/апартаменти чи ще щось (від сьогодні по суботу ) ?
-
Здравствуйте, провожу тренировки по боксу, групповые, персональные, разовые, кому интересно пишите в личку
-
Добрый день всем. Подскажите пожалуйста модет кто то заказывал в Торонто белого медведя аниматора поздравление с Днем рождения. Очень надо очень хорошую девочку поздравить. Пожалуйста напишите если кто знает контакты
-
Всем привет. Есть кто-то, кто приехал в Торонто, сделал все документы и сертификаты, чтобы заниматься шугарингом? Можете пожалуйста в ЛС отписаться, моя подруга не знает, какие документы и сертификаты надо делать, учитывая, что у неё уже есть куча опыта в другой стране
-
??????
-
Kijiji
-
Друзі, підкажіть, де можна взяти каяк/байдарку напрокат і трохи поплавати?
-
Ще є чат українські майстрині в Торонто
-
Будь ласка🙃
-
Вже пояснили) Дякую 🙏🏻💞
-
Це сайт так називається
-
Привіт, можливо хтось може порекомендувати свого сімейного лікаря? Дуже потрібен😔 Район Richmond Hill, хоча вже і все одно де б він не був🙏
-
Є дівчачий чатик) там щось 3к учасників
-
Знайшла та написала) Тиша) Але дякую Потрібно створити певно Жіноче комюніті 🤍❤️ Та жіночий клуб
-
Так)
22 Jan 2023, 02:47
85648/119089
about an hour ago