Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ищу комнату, парень 18 лет. Лечу в Торонто 13 июля, если там предоставят отель на 2 недели, то уже с августа (скорее всего с августа). Если не заселят, то сразу по приезду нужна будет, у кого есть варианты пишите) В комнате будет чисто, порядочный)
-
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, як подати на work permit з Канади дочці, якій виповнилося 14 років?
-
Вітаємо Pod_4emTo, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
за блок 30 доларів!
-
Вітаємо Ostap, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Хтось продає матрас queen size?
-
Потрібно житло в оренду для двох дорослих і дитина підліток, місто Oshawa, розгляну будь-які варіанти
-
🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ СЬОГОДНІ О 15.00 будуть робить 4 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 3900 грн 🆘🆘🆘 Я дуже прошу допоможіть.!! Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була дуже велика🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 🆘🆘🆘 4323347331661766 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️