Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хтось продає матрас queen size?
-
Потрібно житло в оренду для двох дорослих і дитина підліток, місто Oshawa, розгляну будь-які варіанти
-
🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ СЬОГОДНІ О 15.00 будуть робить 4 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 3900 грн 🆘🆘🆘 Я дуже прошу допоможіть.!! Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була дуже велика🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 🆘🆘🆘 4323347331661766 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
I really appreciate all his efforts the little Investment of $2,000 with joy all over my heart and another $30,500 through the help of 👇👇👇👇👇
-
Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
-
Всем доброго вечера, скажите если товарищи приехали сейчас на две недели, после чего они уедут. Но потом через год приедут на постоянку - нужно ли сдавать Med exam?