Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
-
Всем доброго вечера, скажите если товарищи приехали сейчас на две недели, после чего они уедут. Но потом через год приедут на постоянку - нужно ли сдавать Med exam?
-
Всем привет Подскажите , где можно сдать мед экзамен на выходных?
-
чи є хтось, хто їхав в Банф нещодавно?
-
"working with updates" on the docs
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт телегам - denkach28
-
понял, спасибо!
-
Вітаємо Kcenia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇