Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Это я щас так поспекулирую, и может это никому не надо, но может кому-то это облегчит процесс переезда. Адресовано не конкретно Тиму а вообще. И Торонто и Ванкувер нормальные города, и если вы осознаете реальности жизни в этих городах и все же хотите туда ехать, то welcome here. Но, мне кажется, часто людьми движет не обдуманное, проинформированное мышление, а чувства в стиле «ну раз я уже еду в Канаду, то только в Торонто или Ванкувер, я же не лох. Не еду же я в Канаду сидеть в какой-то жопе.» Движимые таким мышлением и привыкши к жизни по европейской парадигме, люди приезжают в тот же Торонто и быстро разочаровываются. Такой расклад событий никому не нужен. Опять же, проблема не в том что едут в Торонто, а в том, что мотивация нездоровая и деструктивная. Поэтому я настою открытым текстом: вы не лох если решите не ехать в крупные города. Для большинства людей, найти работу, аренду, и со временем купить жилье будет намного проще за пределами мегаполисов. Если же вы решите ехать сюда, то потратьте время и ознакомитесь с тем, куда вы едете. Вам помогут, поддержат, у вас будут друзья, но качество вашей жизни в конченом итоге будет зависеть от вас, поэтому нужно иметь проинформированные ожидания.
-
Я взагалі так і починав тут. Навчання в маленькому місті Кітченер. Давно було. Там дешевше і легше почати життя в Канаді. Потім вже виріс по роботі і знайшов нову в GTA. Коли є впевненість у собі і гроші + досвід для переїзду в велике місто. І вам всім так дуже рекомендую зробити.
-
Я считаю да, можно присматриваться спокойно на топ 10-15 городов по численности населения в провинции. Но это уже зависит от роботы. Людям без какой либо квалификации будет нормально, так как они будут работать в маленьких городках на таких же позициях на которых они бы работали в мегаполисах. Людям какие могут работать руками вообще будет кайфово в маленьких городах. Людям с узкой квалификацией, каким хочется работать по профессии, и профессия имеет свойство процветать только в крупных центрах конечно же есть больше смысла смотреть на города побольше.
-
Вітаємо Андрій, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ганна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Пластик приходить по вказаній пошті під час реєстрації на екзамен, там ви за нього і платите. Але с g1 складно, бо деякі люди чекають і по пів року. Якщо за два тижні до кінця дії паперових, тимчасових прав не прийшов пластик, то треба записуватись в Сервіс Онтаріо для додаткового запиту та оновлення тимчасового папірця
-
Доброго дня! Чи комусь приходили листи від різних департаментів податкової таких як OTB, GST/HSTC, CAIP? Цікавить чи це загальна практика, чи це якийсь індивідуальний випадок. Напишіть в особисті, будь ласка, буду дуже вдячна за відповідь😊
-
Доброго дня! Ищу кого-то, кто в скором времени будет ехать из Украины в Торонто. Нужно небольшую посылку передать, за оплату. Подробнее в ЛС, пожалуйста
-
HELLO PEOPLE 👋☺️ Ми надіємось, ви готові до нової та гарячої party!?🤭 Тому, SHINING STAR🌟 презентує👇🏻 🥂“LUXURY NIGHT PARTY”🥂 На вас чекає крута музика, смачні коктейлі, запальна атмосфера та цікаві розіграші❗️ І звичайно головний приз - Track tour на Lamborghini 🏎. Він чекатиме біля входу, де ви зможете зробити неймовірні фото📸 Також на дівчат очікує подарунок - ГАРЯЧИЙ танець від стриптизера, не пропустіть😏🔥 А ще безкоштовний напій🍾 при вході для усіх дівчат, а також вхід для 👩🏼 на підборах 🆓. ❗️Буде строгий Face Control❗️ Дрес-код: стильний, діловий, класика. Чекаємо на вас🫶🏻 🗓21.07 ⌚️21:00 19+ Вхід 20💵 Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4