Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую ☺️
-
Буде працювати епл пей) В ліфт дешевше буває, але очікування довше Якщо ви за містом, то буде важче викликати таксі
-
Lyft or Uber
-
Доброго дня. Підкажіть як тут працює таксі? Є Uber ? Або інший місцевий додаток таксі? Чи буде працювати для розрахунку Apple Pay укр карточка, чи треба одразу під’єднати канадську? Живемо під Торонто . На велику сім’ю проїзд транспортом дорого получається і довго, порадили глянути на таксі.
-
Питання #2 Місто Mississauga Де можна і на скільки варто поповнити стартовий Chatr ? Інтренету дуже мало було( швидко використали .
-
в прложении
-
Так , прочитала в чаті що 20гб можна за 55$ в Роджерс. А як це зробити? Як перейти?
-
чатр отстойный оператор.... я с чатра перешел на роджерс - намного удобнее... а то я замахался докупать по 2Г
-
Дякую. Набрала в пошуку групи chart . Вже прочитала все. Дуже дякую!
-
😩 але номер не збережеться? Це як новий стартовий? Цей chart в аеропорту давали (ми не знали шо там так мало Інтернету) відповідно ми вже всюди вказали цей номер (банк і тд). Дякую дуже за інформацію . Щось придумаємо.
-
В любой Роджерс заходите и говорите что хотите сменить номер… у меня в доме на первом этаже переодически сидит мужик от Роджерса…
-
У меня на Роджерс а номер тот что в аэропорту дали
-
Дякую вам всім за відповіді 🥳🥳🥳🥳
-
Номер можна зберегти) просто скажіть, що хочете його зберегти)
-
Сохранится)))
-
Вітаю! Чи є тут барбери у Vaughan або околиці?
-
Дякую дуже )
-
Rogers володіє Fido i Chatr Тому перехід з Chatr на будь який з цих операторів безкоштовний Якщо оберете інший - може бути ця послуга за додаткову плату
-
Если кому интересно, то пару дней назад в аэропорту сразу подключили Fido 50$ 40гб Потому что я смотрю, вы какие-то страшные цифры называете :)
-
В костко Роджерса реклама висела 30гигов 45 долларов (свой телефон)
22 Jan 2023, 02:47
87121/119299
32 minutes ago