Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вікторія [794892044] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 27/07/2023 21:36.
-
#вакансії "На роботу на будівництві потрібні монтажники вікон та дверей. Бажано досвід роботи, англійська не обов'язково. Робота в Торонто та Лондоні. З усіх питань телефонуйте (437) 219-1133 -Северін."
-
Вітаємо Grin, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день! Підкажіть, хтось виїжджав до США через кордон де Ніагара? Або літаком? Вертались назад в Канаду, не було проблем на кордоні?
-
по куает паспорт та ворк перміт не забудьте коли повертатиметеся до Канади😊
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Ні, у мене віза США є, все ок. Я просто хотіла поїхати на Ніагару і там потім перейти кордон по мосту. Побути 2-3 дні в США і повернутись літаком наприклад. Нічого нелегального , просто питаю, не будуть прикордонники Канадські щось запитувати.
-
Так можливо. Інколи люди їдуть на відпочинок і здають свою квартиру від пару тижнів до місяця (може і довше). Але то треба постійно моніторити , щоб піймати таке оголошення. Ще бувають якісь неадекватні люди трапляються , як наприклад тут одна Анна сдавала на місяць, ми списалися, все ок, а наступного дня вона написала що в неї вже зʼявилися пару кандидатів і вона дасть знати мені про своє рішення за декілька днів. Ну з того часу вона мої повідомлення навіть не читає. Тому теж треба бути готовим і до такого. Я вже 2 тижні шукаю квартиру на місяць, але поки не знайшла. Але можливо вдача буде з вами і ви знайдете
-
Вітаємо Alina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇