Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ось і добре. Але якого дідька ви коментуєте тих хто плодить?))
-
Які доки сказали принести в школу вашої дитини?
-
Бо екзамен це стрес для дитини. В Канаді це тест саме для спеціалістів на розуміння рівня знань дитини, щоб розуміти яким чином їй допомгти. Тут не Україна, де учень для школи, тут школа для учня. Дитина їде по куаєт це розуміють. Буде надана допомога влаштуватись до школи і адаптуватись. Кредіти можуть бути зараховані при наявності табелів, чи свідоцтв. А можуть бути і не зараховані. Це на розгляд консіла. Медична карта може бути, може і не бути. Бажано мати свої щеплення, бо вони щеплять дітей час від часу безкоштовно по віку, ща бажанням. В школу все рівно зараховують за адресою проживання та за віком. Адресу потрібно підтвердити документально. Якщо дитина не встигає набрати потрібні кредіти, можливо це зробити влітку, 2 додаткових курси. І можливо взяти додатковий рік навчання, після 12 грейду. Або семестр. Католицька школа має свої вимоги.
-
Підскажіть , хто вже будучи в Канаді за програмою cuaet отримав U4U в США. Питання як ліпше їхати до Америки, Літаком чи автобусом? Бо чуємо що багато звертають, не відомо по яким причинам. Хто має вже досвід буду вдячна за інформацію. Всим гарного настрою.)
-
Привіт можливо хтось знає українських працівників у td банку . ? В Торонто, North York … дайте знати будь ласка
-
Усім привіт, мене звати Наталя. Я майтер манікюру зі стажем 5 років , роблю безпечний та якісний манікюр . Манікюр + гель лак 40 $ Буду рада знайомству ❤ 📌Місце : Toronto North York ON , Talent Crescent Писати у приватні повідомлення🌸
-
Вітаємо Маргарита, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇