Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
119.4k Posts 7.6k Posters 164.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Бо екзамен це стрес для дитини. В Канаді це тест саме для спеціалістів на розуміння рівня знань дитини, щоб розуміти яким чином їй допомгти. Тут не Україна, де учень для школи, тут школа для учня. Дитина їде по куаєт це розуміють. Буде надана допомога влаштуватись до школи і адаптуватись. Кредіти можуть бути зараховані при наявності табелів, чи свідоцтв. А можуть бути і не зараховані. Це на розгляд консіла. Медична карта може бути, може і не бути. Бажано мати свої щеплення, бо вони щеплять дітей час від часу безкоштовно по віку, ща бажанням. В школу все рівно зараховують за адресою проживання та за віком. Адресу потрібно підтвердити документально. Якщо дитина не встигає набрати потрібні кредіти, можливо це зробити влітку, 2 додаткових курси. І можливо взяти додатковий рік навчання, після 12 грейду. Або семестр. Католицька школа має свої вимоги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Это лишь твоё эфимерное восприятие)
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Особенно на подгузники
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Цены жесть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Эх а могли бы сраться про цены и качество бьюти индустрии…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    мне норм, я лучше переплачу но буду чувствовать себя комфортно и защищенно весь день
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бигуди
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хтось брав авто в кредит? Є інформація де краще и до кого звертатись
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Понял. Я многоразовые просто юзаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t1657730990T Offline
    t1657730990T Offline
    Lizard AK
    wrote on last edited by
    Підскажіть , хто вже будучи в Канаді за програмою cuaet отримав U4U в США. Питання як ліпше їхати до Америки, Літаком чи автобусом? Бо  чуємо що багато звертають, не відомо по яким причинам. Хто має вже досвід буду вдячна за інформацію. Всим гарного настрою.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t864438107T Offline
    t864438107T Offline
    Кристіна Дробуш
    wrote on last edited by
    Привіт можливо хтось знає українських працівників у td банку . ? В Торонто, North York … дайте знати будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t878871366T Offline
    t878871366T Offline
    Natali Lesiv
    wrote on last edited by
    Усім привіт,  мене звати Наталя. Я майтер манікюру зі стажем 5 років , роблю безпечний та якісний манікюр . Манікюр + гель лак 40 $ Буду рада знайомству ❤ 📌Місце : Toronto North York ON , Talent Crescent Писати у приватні повідомлення🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Вітаємо Маргарита, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
    1 Reply Last reply
    0
  • t5618572971T Offline
    t5618572971T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Ви все чудово розписали)) Я тільки єдине що не зрозуміла, чим я плутала людей у свої відповіді Але сподіваюсь це питанням вичерпано) У нас під будинком паблік, але пощастило з католицькою не далеко від будинку, підемо туди скоро)) В католицьку також просили принести договір оренди, але там багатьох діток відправляли і за годину їзди від дому😵‍💫
    1 Reply Last reply
    0
  • t369001917T Offline
    t369001917T Offline
    Dr.EmMi
    wrote on last edited by
    Андрію, я ж просив, більше не піднімати цю тему та не згадувати один одного. Тільки в дм. Це останнє попередження.
    1 Reply Last reply
    0
  • t676293808T Offline
    t676293808T Offline
    BV CAN
    wrote on last edited by
    Поїздка на Ніагарський водоспад завтра 28 липня 2 вільних місця Виїзд Mississauga Ціна 60 дол 4375774425
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Вибачаюсь, не люблю просто лапшу
    1 Reply Last reply
    0
  • t369001917T Offline
    t369001917T Offline
    Dr.EmMi
    wrote on last edited by
    Ми плануємо на машині. Тому що багато речей. Але якщо у вас не так багато, то рекомендують літаком. Все одно американські прикордонники більш прискіпливі, немає різниці де, але кажуть що, ті хто в аеропорту сидять мають більш лояльний психотип. Особиста думка. І там, і там може бути нюанс непередбачений.
    1 Reply Last reply
    0
  • t369001917T Offline
    t369001917T Offline
    Dr.EmMi
    wrote on last edited by
    Вибач і ти, але нас це не цікавить, хто що любить. Будь яке згадування один одного, бан без попередження. Вона тебе не чіпає, і ти тримай особисту думку та почуття приватно, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Там, хлопець 16 річний питав за школу, за дозвіл на перетин кордону без батьків, то було б дивно, як би він не мав паспорта. По суті питання, це вже розумово доросла і самостійна дитина . І я так зрозуміла, що він сам себе і до школи буде влаштовувать. Це по перше. По друге! Програма куает для українців, які потерпають від війни. Не всі діти змогли отримати табелі, свідоцтва, медичні картки, тощо. Є такі, що в тапках на босу ногу бігли і потім по півроку не навчалися ніде. Є такі що батьки в ЗСУ, дитина їде сама. Як Ви думаєте, їх тут не взяли до школи? То я відповіла хлопцю, що бажано мати, але необовʼязково, бо буде тестування. Тестування саме для допомоги, не для стресу дитини, яка і так пережила багато і всі це розуміють. І в школу візьмуть. Ситуації і локації з яких їдуть українці різні. Програма, насамперед, оріентована на тих, хто потерпає від російської агресії із бажання підтримати. По третє, не є фактом, що католицька школа краща за паблік. Місцеві кажуть що середня школа може бути і так, а от хайскул треба добре дивитись. То може повивчайте відгуки, час ще є до вересня
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Люблю вас, доктор 🩵
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.