Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть , хто вже будучи в Канаді за програмою cuaet отримав U4U в США. Питання як ліпше їхати до Америки, Літаком чи автобусом? Бо чуємо що багато звертають, не відомо по яким причинам. Хто має вже досвід буду вдячна за інформацію. Всим гарного настрою.)
-
Привіт можливо хтось знає українських працівників у td банку . ? В Торонто, North York … дайте знати будь ласка
-
Усім привіт, мене звати Наталя. Я майтер манікюру зі стажем 5 років , роблю безпечний та якісний манікюр . Манікюр + гель лак 40 $ Буду рада знайомству ❤ 📌Місце : Toronto North York ON , Talent Crescent Писати у приватні повідомлення🌸
-
Вітаємо Маргарита, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ви все чудово розписали)) Я тільки єдине що не зрозуміла, чим я плутала людей у свої відповіді Але сподіваюсь це питанням вичерпано) У нас під будинком паблік, але пощастило з католицькою не далеко від будинку, підемо туди скоро)) В католицьку також просили принести договір оренди, але там багатьох діток відправляли і за годину їзди від дому😵💫
-
Ми плануємо на машині. Тому що багато речей. Але якщо у вас не так багато, то рекомендують літаком. Все одно американські прикордонники більш прискіпливі, немає різниці де, але кажуть що, ті хто в аеропорту сидять мають більш лояльний психотип. Особиста думка. І там, і там може бути нюанс непередбачений.
-
Там, хлопець 16 річний питав за школу, за дозвіл на перетин кордону без батьків, то було б дивно, як би він не мав паспорта. По суті питання, це вже розумово доросла і самостійна дитина . І я так зрозуміла, що він сам себе і до школи буде влаштовувать. Це по перше. По друге! Програма куает для українців, які потерпають від війни. Не всі діти змогли отримати табелі, свідоцтва, медичні картки, тощо. Є такі, що в тапках на босу ногу бігли і потім по півроку не навчалися ніде. Є такі що батьки в ЗСУ, дитина їде сама. Як Ви думаєте, їх тут не взяли до школи? То я відповіла хлопцю, що бажано мати, але необовʼязково, бо буде тестування. Тестування саме для допомоги, не для стресу дитини, яка і так пережила багато і всі це розуміють. І в школу візьмуть. Ситуації і локації з яких їдуть українці різні. Програма, насамперед, оріентована на тих, хто потерпає від російської агресії із бажання підтримати. По третє, не є фактом, що католицька школа краща за паблік. Місцеві кажуть що середня школа може бути і так, а от хайскул треба добре дивитись. То може повивчайте відгуки, час ще є до вересня
-
Вітаю) підкажіть будь ласка, чи маєте україномовного класного стоматолога?) до якого можна звернутися на пряму 🥹 тільки перевіреного🙏 маю зробити складне видалення🙏 я буду дуже вдячна за контакти в ЛС🤗
-
Первое предупреждение ⚠️
-
Мы учтем ваши пожелания. Спасибо
-
Вітаємо Ринат, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇