Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я ще маю надію, що здам першого разу🥲
-
Фул у мого брата десь такий приблизний досвід то фул Хотя він не здав із першого разу 🤨
-
Там іменно є якісь такі деталі ,брат наприклад на хайвеі добре їхав а десь там за межами міста був знак 80 і типу по малу набирав 😏 А були випадки що він каже що ти щось за швидко набираєш ну таке,це мені здається ще треба попасти
-
Главное это активно спорить с инструктором и игнорировать предупреждения. Это покажет уверенность в себе и готовность принимать решения в стрессовых ситуациях
-
В Норт Йорке наверное?
-
Ні Я здавав у бері
-
продам велик электро и обычный (для обычного рост до 170)
-
Завтра поїздка на Ніагарський водоспад Два вільних місця Виїзд Mississauga
-
Всім привіт,може хто знає Україномовного ювеліра який якісно займається ремонтом виробів з золота? Буду дуже вдячна 😉🙏
-
Вітаємо via00, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаю підробіток на вихідних
-
Wise провірено
-
Всем привет. Кто знает как из CIBC банка сделать международный перевод , в самом приложении нету Украины в списке через Global Money Transfer , а вот кто шарит можно ли толкнуть через profee или Wise на mono и не заблокируют ли карту ? Спасибо
-
Вітаємо Yan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Двоспальне ліжко на продаж ( матрац також є )
-
👍 дякую
-
добавляешь укр карту и можно с дебита и с кредитки переводить, комиссия 6$
-
Paysend самый хороший вариант, без верефикации и тд
-
Вітаємо Таня, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 1-2 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
22 Jan 2023, 02:47
88048/119137
about 10 hours ago