Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо Ви про картку "Presto", то вона коштує щось, здається, 6$. Ми отримали її безкоштовно в "Суспільній службі українців Канади Торонто" (UCSST) на 2445 Bloor Street West. Але то було на початку літа, не знаю, чи дають зараз. Сама по собі ця карта права на проїзд не дає, її треба поповнювати, тобто економія 6$, але й то - хліб)) Ще знаю, що при відкритті рахунку в "Українській кредитовій спілці "Будучність"" також давали цю карту в подарунок, ще й поповнену на 20$ (чи 10$, не пам'ятаю). Чи дають зараз - не знаю.
-
Всім привіт, можливо хтось шукає житло, є дві нові квартири , там ще ніхто не жив, це новий будинок, знаходиться в Kitchener , це +- 100км від Торонто , кого цікавить , пишіть в пп)
-
Вітаю! Я шукаю кімнату чи співмешканця щоб зняти квартиру. Орієнтовна сума 1000/1100$. Якщо хтось може допомогти чи також шукає житло пишіть в особисті повідомлення.
-
Добрый вечер. Подскажите где можно купить стики для Айкоса?
-
Скільки вже чекаете на кредиту ? Тому що я вже 12 днів,чи це норма ?
-
Да и ниже люди ответили, я с ними согласен
-
Я писал за СІВС
-
Нічого, все О’кей
-
Тоді так. Я не знав що це про перший аеропорт в Канаді
-
Там 45 хвилин не вистачило б ніяк
-
Ну коли тобі потрібно забрати багаж, здати багаж, відстояли в черзі і забрати ворк перміт чи наприклад з одного терміналу в інший то час трохи грає ролі
-
Це просто купа часу.ю Авіакомпанії не продають квитки якщо там 45 хвилин і менше 🙂 2 години - золота серединка щоб і не бігти, і доіго не чекати, і навіть по магазинам трошки прогулятися