Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо комусь потрібно то він знаходить неподалік Runnymede Station, буквально меньше 10 хв пішки від виходу
-
ой у вас прям по божеськи фуд банк
-
Та, хліб, молоко, чай або кава на вибір, йогурти, овочі, фрукти, м’ясо або риба на вибір, декілька солодких батончиків, макарони або каша - це кожного тижня. Ще можуть запитати чи потрібні вам засоби гігєни (тампони або прокладки). Минулого разу ще мені давали олійку для волосся. Знайомій дали сухий шампунь, ще одній - тонер для шкіри
-
Дуже дуже дякую за відповіді!!!
-
Я реєструвалась онлайн, то вказувала свою адресу, де мешкаю
-
Думаю то залежить від установи
-
а вони перевіряли у вас адресу чи всеодно звідки ви?)
-
як воно працює я кайфую кому раз на місяць у кого раз на тиждень 🤡🤡🤡
-
І стаєте в чергу
-
І потім кожного разу як приходите показуєте або цю картку, або фото
-
Виглядає ось так
-
Я ходжу у фудбанк кожної п’ятниці. Можете зареєструватись онлайн або ж прийти і там є люди, які вас зареєструють. Дають картону карточку на якій вказано ваше ім’я, кількість осіб, на яких ви берете їжу, і годину на яку потрібно приходити.
-
мене також на перший раз Глорія записала чи думаю можна підійти до них, на місці запишуть
-
О, дякую! А де талони брати?
-
там звісно лотерея вибирається фуд банк який найближче до вашого місця, можна приходити раз у місяць за хавкою по талончику тут декому давали і курятину і класні овочі мені дали незрозуміло що) я телефонувала сюди, щоб дізнатись де найближчий фуд банк до мене як я зрозуміла вона працює на складі який вже забезпечує хавку по іншим фудбанкам із документів еееее наче взагалі нічого не питали To find your nearest food bank, please contact Gloria at 416-635-7771 ext. 46 or [email protected]
-
Друзі, хто користується фуд банками? Поділіться інфою, як то все відбувається і які документи потрібні?
-
Доброго дня! Підкажіть, комусь вже вдавалося записатися на подачу документів на оформлення українського закордонного паспорту в Торонто?