Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Тоді напишіть в кризисну форму, поясніть коли біометрія і запитайте що ще може бути не так.
-
Ні, але я записаний на 8.08
-
Шукаю роботу,мені 19 років,працював в ресторані в Канаді,шукаю роботу саме в Торонто в ресторані так як там буду проживати,маю канадійський досвід,можливо хтось щось знає,або може хтось має друзів буду вдячний за пораду) Гарного дня всім Слава Україні🇺🇦🫶
-
Вітаємо Nazar, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
усім привіт чи є тут хтось у кого виникали проблеми з сайтом Canada. ca ? А саме з входом в акк. Я близько 8-9 міс не заходила. Зараз взагалі не заходить і пише що користувача не існує. Хто з таким стикався? Допоможіть будь ласка🥲💗🙏
-
Вітаю. Чи є хтось хто займається диагностикою ноутбуків в Торонто? Напишіть будь-ласка в ЛС
-
Вітаємо This is Vlad, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
В Днепре?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, когда в школах Торонто начинается работа, что бы записать ребёнка в школу. Старшие классы. Спасибо.