Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Inambao [6157212901] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 09/08/2023 13:30.
-
I'm very happy right now, I can now pay for my rent and take good care of my family. Thanks you Mr @Anthonio_forextrader for bringing happiness to my home. With just an investment of $400 I got $6,500 in 24 hours, l'm debt free!! Contact this great man click on this Link below 👇👇 t.me/+ISBEK8wjdaY4NWJl t.me/+ISBEK8wjdaY4NWJl
-
Вітаємо George, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Фінансова Допомога [6456421022] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 08/08/2023 15:58.
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, чи можливо при вʼїзді машиною з США отримати work permit так само, як при прильоті в аеропорт ? Чи як найкраще поступити в цьому випадку ? Дуже дякую за відповідь.
-
Вітаємо Barakati, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт дівчатка! 💕Хочу нагадати вам що якісна стрижка, фарбування в складних техніках , лікування волосся та інші перукарські послуги 💇🏼♀️💆🏻♀️💇🏻♂️ в Торонто за доступним прайсом- це реальність 🧚♀️ Мене звати Іра, маю 16 років стажу і весь час удосконалююсь для вас . Чекаю кожну до себе в гості . 🗺️Працюю в салоні в районі Nort York, Downtown Також практикую виїзд до вас до дому ( це вже як кому більше до душі) Приблизний прайс на послуги: Стрижка чоловіча-30 Жіноча- 50-70 Фарбування від 50 Моєю фарбою- від 70 Мілір, ейртач, балаяж- від 150 Портфоліо: www.linkedin.com/in/iryna-marianovska-377070266
-
Усім привіт, я чоловічий майстер стрижки в салоні Н. N. BEAUTY STUDIO в районі Mississauga Буду рада виконати чудові стрижки для вас Price: Стрижка волосся голови -45$ Дитяча -35$ Борода -10/15$ 1425 Dundas St E, Mississauga
-
Усім привіт, я Діана чоловічий майстер стрижки на дому Kipling Price: Стрижка волосся голови -25$ Дитяча -20$ Борода -10$ ЛОКАЦІЯ: 101 Subway Cres, Etobicoke ON KIPLING
-
Детская до скольки лет?
-
Volodymyr [910294416] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 08/08/2023 18:36.
-
Я не знаю насчет того - насколько реально сейчас найти за 2300... В основном видел что сейчас сдают около 2500 2-Bedroom - вообще 3+...
-
Не совпадает оно особо с реальностью.. в прошлом ноябре снимали 2 bedroom - рынок был 2700 - 2900 приблизительно. На сайте этом 2450.. По крайней мере - я говорю за кондо в центре Миссиссауги.
-
не спорю.. но добавляю информацию от себя :)