Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, в кого зареєстрований акаунт в Бінансі може отримати нової крипти на 170 доларів по моїй рефералці, відповідно я отримаю трохи тоже. Кого цікавить пишіть в приват. Без обману і вимагання скидувати гроші!
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привет! Кто-то продает USDT? Если да - напишите в личку
-
А тут якось по містах поділені люди,я зрозумів в місісаугі багато індусів,десь азіатів,а де рахуються гарні райони?
-
Приветствую. В поисках работы в сфере обслуживания клиентов. Есть Smart Serve. Ищу в Downtown Toronto. Есть бэкграунд в масс медиа.
-
Привіт) я сертифікований майстер бровіст, нещодавно переїхала до Торонто. В цьому місяці я дарую гарну знижку « знайомство» на послуги ламінування та фарбування брів і вій. Пришли мені в повідомлення «🔥» для більш детальної інформації
-
Я так понимаю наши в етобико районе
-
Всем привет , сдам свою квартиру (1 bedroom + den )на 8 дней с 19.08 по 27.08. Address: 1926 Lake Shore Blvd W За подробностями в ЛС.
-
это не белл случайно? у них сокращения недавно были..
-
Это строчки с письма
-
Прям так и сказали
-
Прям сказали ты уволен и не сказали почему?
-
Считаю что это не законно
-
Бывает оказывается…
-
You have been terminated without a cause. Your last pay for the period Aug 1-7, 2023 will be sent by direct deposit to your bank account on August 16th, 2023. If you have questions about policies, your compensation, or returning company property, please contact your supervisor. We wish you the best in finding new employment.
-
Без причины не бывает
-
Подскажите пожалуйста, уволили с Payroll без причины, кто может помочь в этом вопросе!?🔥🔥🔥
-
Есть еще Ministry of Labour и Employment Standards Information Centre, в последнем тебя теоретически могут проконсультировать
-
Ало, просто тусим. Просто коттетж
-
Это с интимом или без?
22 Jan 2023, 02:47
89048/118950
about 3 hours ago