Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Бо вони не в курсі про "15 днів". Ось і все. А комусь кому насправді потрібно місця в готелі не вистачить. Таке життя)
-
А можете обгрунтувати чому волонтери повинні допомагати людині яка на 15 днів хоче приїти до Канади?
-
Які саме сказки я тут розказую?
-
Дуже прикро, що наші українці скрізь шару шукають … (( Люди реально працюють, податки платять, волонтери в свій вільний від роботи час стараються із всіх сил допомогти українцям, а вони користуються цим щоб безкоштовно поподорожувати поки є шанс 🤯
-
ну кому ви казки розказуєте? ви себе українці самі закопуєте своїх гризете. Налетіли тут на людину зі своїми "понаехалі" як ішаки, строїте з себе корінних канадок а самі сюда з Бахмута ніби приїхали і 3 тисячі туда перенахували. Отеля не було в кінці березня бо всі українці сюда чухнули десятками тисяч із-за чутків що куает не продовжать і 3 тисячі більше давати не будуть. А теперь роздають направо наліво щей тим хто в Онтаріо приїде з другої провінції Канади
-
Я просто не можу зрозуміти чим Вам тут можуть допомогти з Вашим питанням. Якщо Ваша ціль візиту туризм, то це в агенство по туризму потрібно писати і платити за екскурсію. Тут зібралися люди, які хочуть жити і працювати в Канаді. І волонтери допомагають перший час людям обжитися. Ви написали, що хочете 15 днів побути то це для чого? Чому Вам повинні допомагати з житлом? Щоб Ви потім похизувалися перед друзями яка ви прохавана? Чи я щось не правильно зрозуміла?
-
Багато хто у фейсбуці пише що приїхали і місць в готелі не було. Сказали потрібно день-два зачекати поки звільниться. За кінець березня коли місць таки не було знають всі, і не тільки тому що таки багато людей (в тому числі і я) думали що програму закриють, то крім того тоді ж понаїхали такі "на 15 днєй"
-
Ваше поведение бросает тень на всю украину
-
видимо если сфоткаться напротив СН тавер с плакатом "нет войне" то будет заебись
-
Програма CUAET призначена для українців та членів їхніх сімей, які хочуть тимчасово переїхати до Канади через кризу внаслідок вторгнення президента Путіна в Україну